Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר נסעתי בדרך לאשקלון מחולון ובדרך קצת לפני אשדוד הרכב החליט להתכבות ונאלצתי לעמוד בצד הכביש... נסתי להניע וכלום.

עצרתי מישהו לעזרה והוא בדק ואמר שכביכול לא מגיע ניצוץ לפלאגים... גם פתח את הדיסטריביוטור וניסה לעשות משהו אבל בכל זאת לא הצליח ונאלצתי להזמין גרר.

עכשיו, יום לפני שמתי באוטו רדיו-דיסק והוא פעל יופי מתחילת הנסיעה, האם יכול להיות קשור לזה? אולי פיוז משהו? אולי לא חיברתי נכון? למרות שבנסיעה הרדיו-דיסק היה דלוק.

כמו כן ברכב יש נעילה מרכזית ואזעקה אבל היא אינה פועלת, אולי משהו קשור לזה? כי לפי מה שידוע לי יש אזעקות שמונעות התנעה ללא קוד או משהו כזה (יש ברכב קודן וקופסא של אזעקה בתא המנוע אבל לא פעיל).

איפה אני בכלל מתחיל לחפש את הבעיה? לבדוק לאיפה כן ולאיפה לא מגיע זרם?

אשמח לכל עזרה, תודה רבה! :)

שבוע מצוין לכולם :)

'Lada Samara 1300 94

פורסם

פאבל שלום רב!

גרור את הרכב לחשמלאי מוסמך, שיאבחן וויאתר מדוע לא קיים ניצוץ, אם בכלל.

אזהרה: במכוניות משנות התש/עים ואילך, בעלי הצתה אלקטרונית, ורכיבים כמו מודול הצתה, או סליל הצתה פנימי בתוך המפלג, כמו בלנסר 1500 12שסתומים, שימוש בבדיקת ניצוץ בשיטה הקובנציונלית, שהיתה נהוגה בעבר במכוניות ישנות, בעלות הצתת פלטינות, כל ניסיון לאתר ניצוץ, על ידי הסטת חוט המצת לגוף, יוצר נזק מיידי בלתי הפיך.

תן לבעל מקצוע, לאבחן ולסדר זאת, בדרך הנכונה והקלה ביותר, ובסופו של דבר גם הזולה לך ביותר.

יתכן וקפצה לך חגורת טיימינג, וכל ניסיון נוסף להתניע, יגרום לנזק גדול יותר.

חזור לעדכן ולדווח מחר על הממצאים שהתגלו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השאלה אם זה יכול להיגרם בגלל חיבור לא נכון של רדיו-דיסק? אולי פיוז או משהו נשרף שכדאי לבדוק קודם לבד...

'Lada Samara 1300 94

פורסם

קרתה לי כזאת בעיה ברכב הישן שלי (הונדה סיוויק 94),

עשיתי שיפוץ סוויץ' והבעיה לא חזרה, אבל זה יכול להיות אצלך גם בעיה במערכת ההצתה.

פורסם

יכולות להיות סיבות רבות, כמו מפלג, סוויץ' , מחברים, ניתוק קיים של מערכת מיגון ישנה, גם אם איננה לכאורה פועלת יותר.

לא נראה שיש קשר לחיבור הרדיו דיסק, אלא עם התחברת לחוטים שממש אינם מאלה שמגיעים בצמה המקורית למכשיר המקורי, או כהכנה למכשיר רדיו .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...