Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן

chandon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שמזגן פוגע בצריכת הדלק ומבזבז דלק.

אך שאלתי היא לגבי המאורר העם אמה הכי גבוה שהמאורר פועל בשיאו צורכת יותר דלק מאשר הרמה נמוכה?

תודה מראש לעונים.

פורסם

אנרגיה לא באה בחינם, לכן עקרונית התשובה היא כן - זה צורך יותר דלק.

מצד שני מדובר בההפרש כל כך זניח, שמספיק שחסר לך 2 PSI בצמיג ואתה כבר מבזבז הרבה הרבה יותר דלק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש בערך סוג של חישוב ? נניח 400 ק"מ (ירושליים-אילת) כמה משמעותי יהיה המזגן ? ליטר / 2 ליטר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כשאתה מדליק מזגן ברכב, המדחס נכנס לפעולה, אם אתה נגביר את עוצמת המאוורר צריכת הדלק תעלה פחות ממה שאתה מדליק פנסים.

ההבדל בצריכת דלק בין נסיעה עם מזגן וללא מזגן היא בסביבות 20 אחוז.

פורסם

צריכת הדלק עולה בהרבה

אני אסביר איך המזגן עובד בכדי שתבין, למזגן יש רשת קירור שהיא מתקררת ל 0 מעלות והטרמוסטט מכבה אותה ואז יש מאוורר עליו שמוציא רוח וכאשר הרשת מגיע לכמה מעלות אז הטרמוסטט מפעיל אותה שוב,

כאשר המאוורר עובד על מהירות גבוהה אז הרשת מתחממת מהר יותר וגורמת לטרמוסטט להפעיל את הרשת יותר זמן ופעמים

ניסיתי להסביר הכי שאני יכול...,

אתה מוזמן לשאול שאלות

דרך אגב אפשר הרבה יותר לחסוך בצריכת המזגן כאשר מוזזים את המד טמפרטורה של החום והקור פחות משיא הקור

ואהבת לרעך כמוך

• תוכן חדש...