Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלק ממכם זה ישמע שאלה טיפשית

היום התקנתי ברכבי מערכת

2 זוגות של RCA אחד לקומפוננט ואחד לשליטה בסאב

הRCA של הסאב כנראה דפוק ושאני מכניס חוט אחד מהזוג שמתחבר מהמגבר לסאב כבר שומעים מוזיקה והשני אני יכול לנתק אותו וזה לא משפיע על הסאב

זה אומר ששומעים מונו? אם אני ישים RCA תקין ישמעו יותר טוב?

אני שואל כי לא בא לי לפרק עוד פעם את האוטו וישמעו אותו דבר

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לדעתי האופציה הטובה בסאבים היא

2 סאבים איכותיים שינגנו סטריאו

אבל אני משאר שיש לך מגבר 4 ערוצים ואם כן

אז זה לא משנה אתה תשמע מונו מומלץ לחבר RCA R+L ולא רק אחד מהם .

פורסם

אל תחליף את הRCA , ניסית לעשות ההיפך?

לחבר אחד כשהשני לא מחובר

ולחבר את השני כשהאחד לא מחובר?

תראה ששניהם עובדים.

רוני, איך אפשר לחבר סאבים בסטריאו, אם שניהם נמצאים בתא מטען וכל התדרים שקטנים מ 300 הרץ הם לא כיוונים.

כלומר, זה לא משנה איפה ובאיזה זווית תשים את המידבס\סאב אם הוא חתוך עד 300 אתה תקבל את אותה התוצאה.

השאיפה האולטימטיבית היא במידה ואלה מידבסים להתקין את המידבסים כמה שיותר רחוק ממך, ואני מתכוון רחוק, הייתה איזה בראבוס מפורסמת שהיו בה זוג סאבים מידבסים 10" בדופן של הקיר אש מחוברים בסטריאו.

ועד היום אני רואה התקנות שעושים חורים בקיר אש על מנת להתקין שם את האלמנטים , כאמור, כמה שיותר רחוק מהנהג.

מי שרוצה להכנס להסברים טכניים, בהזדמנות

אין לי כח לכתוב הרבה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...