Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אני חושב שהוופר הימני בקומפוננט שלי שבק חיים..הוא כבר לא פועל רק הצד השמאלי פועל..ונראה לי גם ש-2 הטויטרים שרופים :-(

הקומפונט הוא מורל הייבריד , מה אפשר לעשות ? מורל יסכימו להחליף לי ?כי החנות שממנה קניתי לא ממש עונה לי בטלפון..וזאת בעיה להגיע אליהם כי הם נמצאים בפתח תקווה ואני בירושלים.

פורסם
:shock: איך הצלחת לשרוף 2 טויטרים ומיד?

בן כמה הקומפוננט?

איזה מגבר יש לך? אולי המגבר גוסס...

הקומפוננט שלי בן כמה חודשים...:cry:

יש לי את הפייז 150.4 ...מה גוסס? הוא גם חדש קניתי לפני שלושה חודשים בערך.

ותאמין לי רק אני מצליח להגיע להישגים כאלה..בכל מקרה מה ניתן לעשות ?

פורסם

לפני שאתה עושה מסכנות שמשהו נשרף תבדוק את כל החיבורים החל מRCA ברדיו דיסק ועד המגבר כולל.

איך אפשר לשרוף שתי טוויטרים ומיד בלי לשים לב?

על כמה הגיין במגבר עומד?

לי היו "פולס" על מגבר של "לאנזר" והכנסתי את הרמקולים לעיווטים משוגעים ועדיין לא שרפתי כלום, תסביר לי איך מגיעים למצב כזה?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
לפני שאתה עושה מסכנות שמשהו נשרף תבדוק את כל החיבורים החל מRCA ברדיו דיסק ועד המגבר כולל.

איך אפשר לשרוף שתי טוויטרים ומיד בלי לשים לב?

על כמה הגיין במגבר עומד?

לי היו "פולס" על מגבר של "לאנזר" והכנסתי את הרמקולים לעיווטים משוגעים ועדיין לא שרפתי כלום, תסביר לי איך מגיעים למצב כזה?

מקס.

הרבה אמרו לי שהפייז שורף קומפוננטים בקלות...

לגבי הגיין אני לא יודע על כמה הוא..אני לא מבין בזה הרבה .

אני רק יכול להגיד שהמערכת לא הייתה מכוונת

פורסם

איך אתה קונה קומפוננט ברמה ומגבר סיני זול יחסית? השילוב על הפנים.

מאיפה אתה? אולי במפגש הקרוב יוכלו לעזור לך עם הכיוונים ובדיקת הרמקולים והמגבר.

ועדיף שתיגש למתקין שעשה לך את העבודה ותדרוש ממנו בדיקת הציוד ואולי אפילו תיקונו.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

מה ? מאיפה היציאה הזאת

"איך אתה קונה קומפוננט ברמה ומגבר סיני זול יחסית"

אתה שפוי ? אני מאחל לך מגבר כמו זה שכן הוא מגבר מצוייין וטוב !

המגבר הנ"ל חזק מאד - יכול להרים כל סט אני חושב וגם הרבה מאד סאבים

לפותח השרשור אני ממליץ לך ללכת לאחד המתקינים בירושלים שיבדוק את כל החיווט ברכב לראות מה הולך שם

מתי כל זה התחיל ?

אם לא מזמן אני ממליץ לך לנסות להוציא את הוופר שלא עובד להריח את "התחת" שלו לראות אם יש ריח שרוף .

או שפשוט לחבר רמקול אחר ולראות מה קורה .

פורסם

בהחלט "זבל סיני" אני ממליץ שלכל חובב אודיו יתחיל לפחות מזבל סיני כזה,אני הייתי בכייף רוכש מגבר שכזה,

לדעתי את קופץ למסקנות מהר מדי, בדוק חיווט וחיבורים תקינים לכל האלמנטים כולל RCA

אם הכל תקין באמת בדוק את האלמנטים ע"י רב מודד להתנגדות, שאומרה להיות אוהם4. לתקינות האלמנט עצמו

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מה עם שיטת הסבתא להצמיד לחוטי הפלוס ומינוס סוללה ליראות מה תקין? וכמובן להריח אותם..טוויטרים שרופים מריחים כמו ברביקיו.

פורסם

מקס. אני חייב להגיד - היציאה של השנה

חבל על הכסף של הסט הבא שישרף , תלך למתקין טוב או לבן אדם שיודע לכוון טוב שיעבור על ההתקנה, כיוונים וסגור סיפור

בשיפוצים

פורסם

קראתי מה שכתבתם...אני אלך ביום ראשון לבדוק מה שאמרתם לי ואני אחזור ואעדכן.

התקנתי במקום טוב את המערכת ולא חסכתי בכסף...אני לא מבין מה השתבש :-(

כל זה התחיל לפני כמה ימים..שמתי לב שמשהו לא כשורה...הצמדתי את האוזן לוופר הימני וכלום..פשוט מת , לא נותן באס לא כלום.

והטויטרים אני לא בטוח אם הם נשרפו או שזאת בעיה של כיוונים..הם גם צורמים מידי וגם לא שומעים נקי בכלל.

בכל מקרה אני אחזור לעדכן , תודה.

• תוכן חדש...