Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

יש לי רכב לבן, והשמש כנראה עשתה לו נזק בצבע, וכעת שכבה מתקפלת ושנוגעים בה היא כביכול ללא ציפוי וזה גם מגעיל :evil:

מה עליי לעשות על מנת לתקן זאת ? איני רוצה שזה יחמיר ויתפשט.

חשוב לציין כי יש לי שני ידיים שמאליות... אז..... :roll:

אגב, אני מחיפה :lol:

מצ"ב תמונות -

טנקס 8)

09-03-08_1414.jpg

09-03-08_1416.jpg

פורסם

במידה וזה רק חלק מהרכב (בצד אחד מעל החלון) האם אצטרך לצבוע את כל הרכב או רק את החלק המבוקש?

יש מקום מומלץ שלא יקרע במחיר ויעשה עבודה טובה?

פורסם

אפשר לצבוע חלק מהרכב. והתוצאה תהיה תלוי באיכות העבודתו של המקום.

בקשר להמלצה על מקום תחכה לרפי לין או חבר פורום אחר שיתן המלצה

פורסם

האם הדבר נחשב לפגיעה בערך הרכב?

נאמר לי יחשבו שנעשתה תאונה ובגלל זה נגרם תיקון צבע.

תודה רבה רבה!

ואחכה להמלצות למקום בחיפה והסביבה :)

פורסם

האם זה פוגע בערך הרכב, תלוי בשווי של הרכב.

אתה יכול לצלם את הרכב לפני הצביעה ולהראות לקונה בבוא העת שהצביעה נעשתה עקב קילופי צבע

עריכה:

עשיתי חיפוש בפורום, ומצאתי המלצה על "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, טל' 04-8417554 או 052-5064455 ובקש את רמי.

באם תרצה המלצות נוספות אתה מוזמן לעשות חיפוש גם כן

פורסם

תיקוני צבע לא אמורים להוריד אגורה מערך הרכב אם נעשו כמו שצריך.

אפילו החלפת חלקי פח עקב תאונה לא אמורה להוריד מערך הרכב, אז בטח שגם צביעה לא.

פורסם

נראה שהתקפלה לך שכבת הלכה שעל הצבע. אולי אם היית עושה ווקס כל כמה חודשים זה כנראה לא היה קורה.

בכל מקרה, אם אכן התקלפה הלכה אין מנוס מצביעה מחדש של החלקים הנגועים. כמה צריך לצבוע וכמה זה יעלה - תלוי בטיב העבודה וגודל השטח הנגוע. גש לפחח רכב אמין כדי לקבל הצעת מחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אסור לשכוח שצביעת הרכב ואפילו חלקים ממנו מביא לפעמים לירידת ערך ברכב.

לדוגמא צביעת גג = בערך 3-5 אחוז מערך הרכב .

יצאתי עמבה

פורסם
נראה שהתקפלה לך שכבת הלכה שעל הצבע. אולי אם היית עושה ווקס כל כמה חודשים זה כנראה לא היה קורה.

בכל מקרה, אם אכן התקלפה הלכה אין מנוס מצביעה מחדש של החלקים הנגועים. כמה צריך לצבוע וכמה זה יעלה - תלוי בטיב העבודה וגודל השטח הנגוע. גש לפחח רכב אמין כדי לקבל הצעת מחיר.

זה בדיוק מה שאני צריכה :)

לפי חיפוש הבנתי שיש באזור חיפה שניים:

"מוסך הפחחים" ו"דורשיין" - מישהו ממליץ? :-P

פורסם
אסור לשכוח שצביעת הרכב ואפילו חלקים ממנו מביא לפעמים לירידת ערך ברכב.

לדוגמא צביעת גג = בערך 3-5 אחוז מערך הרכב .

אני לא יודע לאיזה אנשים אתה מוכר את הרכב, אבל אני דווקא מאוד אשמח לקנות רכב שעבר צבע/צבע מלא מאשר רכב עם צבע גמור.

ואם מישהו רצה להוריד לך במחיר הרכב כי הרכב צבוע, והסכמת, זאת כבר בעיה קשה ואין לה קשר לתחום הרכב.

פורסם

זה לא קשור אם הסכמתי או לא .

אל תקבע דברים על דעת עצמיך .

תשאל שמאי רכב ותראה כמה אחוזים מורידים על כל חלק צבוע .

ברור שאם צבעת כנף ברכב לא תוריד אבל אם צבעת גג או מכסה מנוע יש ירידת ערך (על פי שמאי)

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...