Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

תפסו אותי נוהג לפני חצי שנה ביום האחרון של המלווה

היה כתוב לי נדרש מלווה עד ה17 לאוגוסט .. ושהגיע ה17 יצאתי

ועצרה אותי משטרה.. עכשיו התווכחו איתי אולי שעה

אמרתי להם שחשבתי שב17 מותר לסוע .. והם אמרו לי אם לא ידעת

זה לא אומר שיוותרו לך.. והם עוד אמרו שבטח יצאתי לפני

לפני התאריך שרשום.. ככה שהם סתם חיפשו לדחוף דוח

ובסוף הביאו לי משפט..

מה נראה לכם יעשו לי?? :?:

פורסם

תפוס מצלמה,

תפוס את רשיון,

ותצלם אותו.

אתה הולך להפרד ממנו להרבה זמן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תפוס מצלמה,

תפוס את רשיון,

ותצלם אותו.

אתה הולך להפרד ממנו להרבה זמן.

אין מצב שמוותרים לי?.. או שיביאו לי קנס כספי נגיד?

בכל זאת תפסו אותי נוהג ביום האחרון של המלווה ולא באמצע

פורסם

אולי אם תיקח עו"ד תצא עם קנס. ושלילה על-תנאי.

אח של חבר נתפס במוצ"ש, שעות בודדות לפני סיום היום האחרון שלו עם מלווה.

קיבל שלילת רשיון לחצי שנה (ומן הסתם תאוריה וטסט מחדש).

(ואחרי שהוציא רשיון מחדש, וכמובן הוגבל ל2 נוסעים, הוא נתפס בלנד-קרוזר עם 7 נוסעים :screwy:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה כבר טעות לעשות דבר כזה.. מה שחבר שלך עשה..

אבל בכל זאת ..מה הקטע בזה..

היו מביאים לי שלילה במקום הייתי מבין .. אבל לתת לי לנהוג

ורק אחרי חצי שנה לוקחים לי תרישיון

פתאום אחרי חצי שנה זה נחוץ להם כל כך לקחת תרישיון?

ונראה לי יש הבדל גם כי הוא ידע שהוא נהג בזמן מלווה..כי הוא יצא כמה שעות לפני..

ואני נהגתי מתי שהיה רשום לי בתאריך.. אני עדין יכל להגיד מה שחשבתי

לא?

פורסם

אתה יכל להגיד מה שאתה רוצה לשופט/ת, אבל תזכור, שאי ידיעת החוק אינה פוטרת אותך מכל אשמה.

מחובתך הייתה לברר לפני את כל הפרטים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה יכל להגיד מה שאתה רוצה לשופט/ת, אבל תזכור, שאי ידיעת החוק אינה פוטרת אותך מכל אשמה.

מחובתך הייתה לברר לפני את כל הפרטים.

ל'

שאלתי משהו יותר ספציפי.. מה הקטע לקחת לי את הרישיון

אחרי חצי שנה..היה עדיף שהיו לוקחים אותו במקום .!? לא ?

אחרי חצי שנה פתאום מפריע להם שאני נוהג ?

והיה לי יומיים אחרי שתפסו אותי שיחה עם קצינה..אמרתי לה

שאני יודע שעשיתי טעות.. אבל לא ידעתי

ובסוף היא ויתרה לי..

פורסם

תמתין למשפט, שם תקבל את הדין לאחר פסיקת השופט, ואז כנראה תאלץ להפרד מהרישיון לתקופה מסויימת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול להגיד לך "אי ידיעת העונש אינה פוטרת אותך מעונש",אבל אני לעומת זאת לא יגיד לך זאת כיוון שאני גם הייתי נוסע בזמן של המלווה ללא מלווה(לא הופך אותי לגיבור )וגם אני יצאתי בלילה של סיום המלווה וגם אותי עצר שוטר אך בניגוד אליך לי הוא לא שלל את הרשיון אלא בדק פרטים של הרשיון ואמר לי שהוא לא בטוח שמותר לי לנהוג בלילה הזה אלא רק בלילה אחריו למעשה נגמר לי המלווה ולכן לאחר שהוא בדק שאני עם שלט והכל ניראה לו בסדר שאני יסע בזהירות ושלח אותי לדרכי,מקרה דומה קרה לחבר שלי רק שלו השוטר לא העיר לו ולו מילה אחת בנוגע למלווה (המלווה שלי נגמר אחרי החבר ולכן יצאתי מנקודת הנחה שאם השוטר לא אמר לו כלום הרי זה מותר).בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך הוא שתברר על עורך דין שמתמחה בעניינים האלו כיוון שלבד אין לך סיכוי של ממש בבית משפט ,ולכל מי שאומר לך להיפרד מהרשיון אני אומר לך שעם עורך דין טוב אתה יכול לצאת נקי מגניבה ורצח בטח שלא לדבר על מקרה כמו שלך. מקווה שעזרתי

פורסם

תצפה לשלילה ארוכה - חצי שנה לפחות.

אולי תוכל להגיע להסדר טיעון עם התובע המשתרתי ואז תשלם קנס מאוד גבוה והשלילה תהיה יחסית קצרה.

השופטים ממש לא אוהבים את המשחקים האלו.

לא מאמין שעורך דין יכול לעזור פה בנושא כי אין מה להוכיח - הוא נסע לפני גמר המלווה.

פורסם
אני יכול להגיד לך "אי ידיעת העונש אינה פוטרת אותך מעונש",אבל אני לעומת זאת לא יגיד לך זאת כיוון שאני גם הייתי נוסע בזמן של המלווה ללא מלווה(לא הופך אותי לגיבור )וגם אני יצאתי בלילה של סיום המלווה וגם אותי עצר שוטר אך בניגוד אליך לי הוא לא שלל את הרשיון אלא בדק פרטים של הרשיון ואמר לי שהוא לא בטוח שמותר לי לנהוג בלילה הזה אלא רק בלילה אחריו למעשה נגמר לי המלווה ולכן לאחר שהוא בדק שאני עם שלט והכל ניראה לו בסדר שאני יסע בזהירות ושלח אותי לדרכי,מקרה דומה קרה לחבר שלי רק שלו השוטר לא העיר לו ולו מילה אחת בנוגע למלווה (המלווה שלי נגמר אחרי החבר ולכן יצאתי מנקודת הנחה שאם השוטר לא אמר לו כלום הרי זה מותר).בקיצור מה שאני מנסה להגיד לך הוא שתברר על עורך דין שמתמחה בעניינים האלו כיוון שלבד אין לך סיכוי של ממש בבית משפט ,ולכל מי שאומר לך להיפרד מהרשיון אני אומר לך שעם עורך דין טוב אתה יכול לצאת נקי מגניבה ורצח בטח שלא לדבר על מקרה כמו שלך. מקווה שעזרתי

נראה לי שנוותר על עורך דין.. זה יעלה יקר מדי.. וגם אני הגעתי למסקנה שלא יעשו לי כלום אם אני יצא כי תפסו את חבר שלי נוהג באותו יום שהיה רשום שנגמר לו המלווה ותפסו אותו על עבירה של נהיגה נגד כיוון התנועה איזה 20 מטר והביאו לו רק קנס.. ומשרד הרישוי שם לב מן הסתם לתאריכים שמביאים את הקנס ואם זה נהג חדש אז הוא מסתכל גם כמה זמן יש לו רשיון ..אז לא הגיוני ממש שלא עשו לו כלום ..שלא ראו שהוא יצא בזמן שהיה לו מלווה? לא? והיה לי שיחה עם קצינת משטרה.. (היו צריכים לקחת לי תאוטו *** תאוטו = את האוטו *** לפי מה שהבנתי לחודש כולל לקיחת האוטו לחודש ) ולבסוף היא ויתרה לי וכתבה שהיה טעות ..

זה יכל לעזור לי איכשהו לא ? וגם אם יחכו תרישיון *** תרשיון = את הרשיון *** לכמה זמן יחכו ? לא נראה לי יגזימו יותר מדי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

*** עריכה - קודם תלמד לכתוב, אח"כ לנהוג ***

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...