Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרונט התחייה - בת"א.

תודה.

הצמיגים הוחלפו היום. (Adrive)

כרגע הם בהרצה, אז ההבדל היחידי שהספקתי לשים לב אליו הוא הגה יותר חד.

פורסם
תודה.

הצמיגים הוחלפו היום. (Adrive)

כרגע הם בהרצה, אז ההבדל היחידי שהספקתי לשים לב אליו הוא הגה יותר חד.

בחירה טובה.

מה תאריך היצור של הצמיגים?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
בחירה טובה.

מה תאריך היצור של הצמיגים?

אמרתי לו כמה שיותר חדש, הוא הצליח להביא שבוע 51 של 2007, שזה יוצא ממש סוף דצמבר (שזה אחלה).

היוקוהמה שמקדימה יוצרו בשבוע ה 31 ל 2007, אך הם בשימוש על האוטו כבר שלושה חודשים.

מה שכן קצת מוזר זה שראיתי שהצמיג מיוצר בפיליפינים (זה בסדר? איך איכות ההרכבה שם?) ואני כמעט בטוח שראיתי שביוקוהמה שמקדימה רשום שהוא יוצר ביפן!

בנוסף, חיפשתי את הערכים של ה treadwear, traction, temperature לא מצאתי :| צמיג מוזר

פורסם

טוב מאוד, תתחדש.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

בתקופה האחרונה מגיעים צמיגי Yokohama מהפליפינים (במקום מיפן).

לי היו זוג C Drive פיליפינים ולא מצאתי הבדל בין לבין היפנים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שמתי לב עכשיו שהם הפכו את כיוון הנסיעה בצמיגים הקדמיים.

איך אני יודע אם בדגם הזה יש חשיבות לכיוון הנסיעה??

פורסם
שמתי לב עכשיו שהם הפכו את כיוון הנסיעה בצמיגים הקדמיים.

איך אני יודע אם בדגם הזה יש חשיבות לכיוון הנסיעה??

הקפצה

• תוכן חדש...