Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים ירוקים?...! + צמיגי GT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:D

אז אתמול עשיתי סיבובן באוטודיפו (קניית מצרכים לטיפול עצמי פילטרים וכל שאר הירקות..)

הגעתי למדף של המים הירוקים.. (ד"א יש שם כמה מבצעים )

היו לי שם 2 אופציות רלוונתיות, "אמריקן איגל" או מים ירוקים של "דלק"

בסוף קניתי את המים של "אמריקן איגל" (שד"א היו זולים יותר משל "דלק").

מה אתם אומרים, איזה מים ירוקים מבצע את העבודה הטובה ביותר? או איזה מים ירוקים אתם קונים?.

האם זה נכון שהמים הירוקים של חברות הדלק הם עבודה בעיניים?

:shock:

עוד הוספה קטנה (OZA חוסך בשירשורים... :p )

אני צריך לבחור בין שתי דגמים ספציצים של צמיגים.

"טויו" או "GT" איזה לבחור??????? (הם יתלבשו כמובן על האלפא..)

פורסם

אני קונה שם את אלה במבצע..... של 30 שקל בערך

קניתי כבר 4 גלונים בחודשיים האחרונים :)

ולמה אתה צריך לבחור דוקא בין 2 דגמים ספציפיים אלו?

יובל.

פורסם

במקומך הייתי לוקח את של "דלק" במבצע 30 או 35 שח למיכל של 5 ליטר. לא הייתי לוקח סיכון עם "אמריקן איגל" בכל מה שקשור למים ירוקים.

מעבר לכך, תימנע מלקנות באוטו דיפו חלקים לטיפול שגרתי - המחירים שלהם יקרים בטירוף !

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

למה סיכון????

דבר שני אני אתן פה פרוט של מחירים לי הם נראים סבירים..

מים ירוקים אנטי פריז של אמריקן איגל : 19.90ש"ח במקום 29.90 ש"ח

פילטר שמן 34.90ש"ח

פילטר דלק 16.90

סט נתיכים של בוש חרסינה (פיוזים בקיצור) 7.90

המחירים סבירים לא?

אנא צרפו לשרשור זה המלצות של חנויות חלפים למכוניות.. שכולנו ניהיה "חכמים יותר" להבא..

:wink:

פורסם

לא מזמן קניתי בחנות חלפים פילטר שמן ב-20

פילטר דלק ב-6

לדעתי גם אתה היית משיג מחיר זול יותר במקום אחר, אבל... להבא...

המחירים של אוטו דיפו ידועים כגזלניים, מה שכן שווה לחטט אחר המבצעים שלהם, תמיד יש להם דבר במבצע שמשתלם לקנות, את השאר תקנה בחנויות החלפים

בקשר לשרשור "עוסקים" אני מצטרף לבקשה לאחר שביקשתי בשרשור קודם והיא לא נענתה

צריכים לערוך רשימה של בתי עסק מומלצים, לקרבורטורים (משה זר), לצמיגים (אנטון למשל), לחלפים (פורחיבזאד או איך שלא קוראים להם) וכו'

יובל.

פורסם
במקומך הייתי לוקח את של "דלק" במבצע 30 או 35 שח למיכל של 5 ליטר. לא הייתי לוקח סיכון עם "אמריקן איגל" בכל מה שקשור למים ירוקים.

מעבר לכך, תימנע מלקנות באוטו דיפו חלקים לטיפול שגרתי - המחירים שלהם יקרים בטירוף !

איציק

איציק, סתם שתדע- אמריקן איגל זו חברה אמריקאית מאוד מוכרת, במקרה אבא של חבר שלי מייבא אותם, והם אפילו מריצים כמה מכוניות בנסקאר האמריקאי.

לא כל חברה שאתה לא מכיר היא רעה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

איציק

איציק, סתם שתדע- אמריקן איגל זו חברה אמריקאית מאוד מוכרת, במקרה אבא של חבר שלי מייבא אותם, והם אפילו מריצים כמה מכוניות בנסקאר האמריקאי.

ירוני, מותק, אני משתמש במוצרים של אמריקן איגל כבר כמה שנים - אז ברשותך, במקום להכניס לי מילים לפה ("לא מכיר"...) כדאי שתקרא שנית ותפנים את המסר: "לא הייתי לוקח סיכון" לא שווה ל"לא מכיר".

אני אשמח מאוד אם תפנה אותי לאתר של החברה האמריקאית המוכרת הזו - כי אני לא הצלחתי למצוא אותו.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק

כל כך מפורסמת עד שהיא לא צריכה אתר אינטרנט וכ"כ אמריקאית עד שרוב (כל?) מוצריה מיוצרים באיטליה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
כל כך מפורסמת עד שהיא לא צריכה אתר אינטרנט וכ"כ אמריקאית עד שרוב (כל?) מוצריה מיוצרים באיטליה.

אני זוכר שכתבת את זה לפני כמה ימים, לכן פיקפקתי בדבריו של ירון בנוגע ליבוא מארה"ב.

כנ"ל גם לגבי אתר האינטרנט של החברה - אין להם אחד כזה... (לפני כמה חודשים חרשתי את הרשת ולא מצאתי, יש אמריקן איגל אבל לא למכוניות).

אין ספק שמדובר במוצר אלמוני יחסית - אבל יש כמה וכמה מוצרים חביבים במחיר נוח ששווה להעיף מבט עליהם. בכל מה שקשור למים הירוקים, לא הייתי לוקח את הסיכון - אבל זה רק אני.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מסכים בהחלט. אין מניעה להשתמש בשמפו לרכב או בספריי סקאיי של אמריקן איגל.

את האמת, קניתי מים ירוקים שלהם כשהחלפתי טרמוסטט לפני כשנה. הוספתי רק כחצי ליטר ולאחר כמה שבועות הוחלפו רוב המים בשנית ע"י המוסך (החלפתי טיימינג והיה צריך לפרק את מיכל העיבוי).

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מסכים בהחלט. אין מניעה להשתמש בשמפו לרכב או בספריי סקאיי של אמריקן איגל.

את האמת, קניתי מים ירוקים שלהם כשהחלפתי טרמוסטט לפני כשנה. הוספתי רק כחצי ליטר ולאחר כמה שבועות הוחלפו רוב המים בשנית ע"י המוסך (החלפתי טיימינג והיה צריך לפרק את מיכל העיבוי).

שי

אכן, בספריי סקאי שלהם אני משתמש עוד מימי הלאונה העליזים של ההורים שלי (לפני מעל 4 שנים מכרנו אותה, אז אפילו יותר) - אני דיי מרוצה מהתוצאה הסופית שלו ואוהב גם את הריח.

אגב, המחיר שלו גם מאוד נוח (מידי פעם יש מבצעים של 2 יחידות ב 12-18 שח).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אכן, בספריי סקאי שלהם אני משתמש עוד מימי הלאונה העליזים של ההורים שלי (לפני מעל 4 שנים מכרנו אותה, אז אפילו יותר) - אני דיי מרוצה מהתוצאה הסופית שלו ואוהב גם את הריח.

אגב, המחיר שלו גם מאוד נוח (מידי פעם יש מבצעים של 2 יחידות ב 12-18 שח).

איציק

אני קונה את הספריי סקאיי הזול ביותר בנמצא (בד"כ 7-8 ש"ח), ללא חשיבות ליצרן.

ממילא יש לחומר הזה רק שימוש אחד עבורי: התזה על ה"חצאיות" השחורות של התמא. בשאר חלקי הפלסטיק אני מעדיף להשתמש בחומר איכותי יותר (כמו ה"ארמור-אול") ללא חשש התנפחות או התעוותות מחשיפה לשמש. על החצאיות החומר ממילא לא מחזיק הרבה זמן ויש שטח רב לכסות, אז אני משתמש בספריי-סקאיי.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...