Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
- 2 על הקלריוון.

אחרי מה ששמעתי אצל מתן ממש לא יעשה את העבודה. (מתן לא להעלב. לא אישי)

ארפקיווק שלי. יעשה לך את העבודה. הוא 1200W RMS ב 2 אום. דיגיטלי.

ופחות מ 4000 שקל. (למרות שכאשר קניתי אותו רצו עליו 4500 שקל. )

לא נעלב :)

אחריי מחקר מקיף התגלה מקור הבעיה (3SIXTY)+ גיין נמוך מדיי שלא הצליח להגיע לתדרים הנמוכים .

הגיין הוגבר , והכי סבבה שאני לא צריך להחליף סאב:)

חוצמזה שאני גם חושב שהוא לא יעשה את העבודה . הוא מוציא 700 RMS ב 2 אום .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים יקרים אני קצת מתחיל "להילחץ" (למרות שאין ספק אתם באמת מסייעים לי ורק בעזרת יידע וויכוחים נגיע לתוצאה)

תראו אני מהסאב שיש לי כיום מאוד מרוצה נהנה ממנו מכל דפיקה ובשל כך מעוניין בעוד סאב! (מאותו הדגם)

כמובן שלהריץ אותם על המגבר כיום אין אפשרות (ולא אופצוינלי בכלל) ואני חייב איזה מונו גם שייתן את התמורה כראוי וגם הסאבים יעבדו הרבה יותר טוב בעזרת מונובלוק במקום מגבר 4 ערוצים!

כמובן שהמונו שמותקן אצל אליקו ואצל אח של גיא כרגע יושב לי טוב מבחינת האופציות שלי בשל שהוא לא "זולל" חשמל

(אבל עדיין מרביץ ושואב מהכוח אבל מצליח לספק את העבודה)

אל תשכחו ברכב המדובר זהו יונדאי גטס נכון שאני יכול לדחוס איזה מונו מטורף של אודיסון או משהו אבל לא צריך להיסחף כי גם מונו רגוע יותר יספק את הסחורה כראוי ולא דוקא להשקיע את כל ה4000K על מונו שאחר זול ממנו יספק לי את העבודה בצורה לא פחות טובה (כי בטח יהיו לי הוצעות נוספות של חיווט RCA זמן עבודה ועוד כל מיני למינהם!)

לגבי -שיפור- מערכת החשמל אין לי בעיה בלהשקיע איזה מצבר בעל רמת מתח יותר גבוהה כ70A+

(או מה שאפשרי ולא יגרום לנזק במערכת החשמלית ברכב...)

ועוד משהו האם אני יוסיף עוד קבל זה ייסיע במשהו או שלא אקטואלי כרגע עד שאני לא יחליף את המצבר בחזק יותר

השאלה היא זה באמת ישנה את תוצאות התפוקה מהמונו? ואין עם זה בעיה כלשהי?

:roll:

פורסם

למה לקחת בכלל מונו של אודיסון לא חבל על הכסף ?

במחיר שלו אפשר לקנות 2 מונו טובים .

שורה תחתונה כולם כבר שמעו מה הסאנדאון יודע לעשות , בנוסף לזזה שהוא ממולץ בפורומי בח"ול , המחיר מתאים אז אני

אומר לך על זה

פורסם

אלי, לא יודע למה דווקא ההודעה שלך תפסה לי את העין.

חיברתם מגבר חזק כמעט פי 2 לסאב, בתיבה אטומה

ולא היו נמוכים?

צר לי להודיע לך, שהסאב הזה פשוט לא יודע להפיק את הנמוכים.

בתיבה קטנה ,שאתה רוצה לסחוט ממנה נמוכים, אתה חייב לתת בערך 10 אחוז מעל להספק הסאב לסאב כדי שהוא יזיז משהו.

או שתגדיל את התיבה בהספק נמוך יותר.

הסאב לא משהו :)

גיא, אתה צריך 3 קילוואט:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

800RMS של ה LRX1.1K יספיקו , שמעתי את הסט אפ הזה והוא נשמע מעולה , אין צורך במגבר חזק יותר עם שני סאבים של 500RMS כל אחד ונצילות גבוהה מאוד של האלמנטם ה1.1K יעשה את העבודה בצורה מדהימה.

פורסם
800RMS של ה LRX1.1K יספיקו , שמעתי את הסט אפ הזה והוא נשמע מעולה , אין צורך במגבר חזק יותר עם שני סאבים של 500RMS כל אחד ונצילות גבוהה מאוד של האלמנטם ה1.1K יעשה את העבודה בצורה מדהימה.

שוב פעם???

אבל כבר נדוש בשרשור שאני לא יחתור למונו של אודיסון כי הם מפרקים את מערכת החשמל (ואין לי יותר מידיי)

וגם מחירו אינו מצדיק אותו

כשיש אחרים יותר חזקים ממנו (אולי לא ברמת האיכות שלו אבל גם עוצמתיים וגם יותר זולים)

אז בבקשה!

פורסם

תעקוב אחרי 88 ההודעות האחרונות שלו:) כולם על אודיסון והרץ, זה כבר יגיד לך משהו :)

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי. הסאב ישב בתיבה של כ 35-40 ליטר. וכאשר מומלץ לפחות 60++

אני יודע בדיוק למה לא היו נמוכים. והתיבה מחורבנת מבחינת אטימות.

אבל עם הוא היה בתיבה בשבילו. אין לי ספק שהיה נותן תוצאה טובה מעוד.

ולפותח השרשור.

את הנתונים והדרישות יש לך.

את הכסף יש לך.

אתה צריך לעשות החלטה לכיוון. ואני מציע להתחיל בלהזמין מצבר טוב מחו"ל. (קינטיק / אופטימה / סטינגר)

ובהפרש לקנות מגבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

להזמין מצבר מחו"ל?

מה אי אפשר פשוט לקנות מצבר יותר חזק פה בארץ?

או שמצבר מסויים הוא בעל נתונים שונים?

הייתי שמח לעוד מידע בנושא הנ"ל או אפילו לינק למצבר לדוגמא.

פורסם

נניח הקינטיק (כמו שיש לאליקו באוטו) הוא מצבר מיוחד למערכת שמע באוטו (לגבי האחרים אני לא מכיר למה הם מיועדים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר

הכוונה היא שזה מצבר רגיל לרכב לכל דבר ברגיל נטען ומספק מתח לכל מערכת החשמל ברכב כמו שצריך

ובו יש או למעשה מכיל משהו שמסייע למערכת הסטריאו?

פשוט לרכוש ולחבר כרגיל?

מה סביבות המחירים של מצברים כאלה? ניתן להשיג בארץ איפה שהוא?

אולי אליקו יצליח לסייע בדבר!

פורסם

אני אסביר לך.....

מצבר ממוצע נתוניו הם....70A ו450AMH ה450 זה היכולת שלו בפריקה מהירה

במצברים המדוברים יכולת הפריקה שלהם גדולה...נעה בין1000 ומעלה...

פורסם

ok

נכון להיום החלטתי את החלטתי אחרי שרשור ארוך בעל דעות מגוונות והמלצות עיקריות על ה

Sundown Audio -1500D (זהו בערך הדגם)

תודה לכל החברים העוזרים הממליצים ואלה שאיפשרו לי להבין מה אני רוצה!

בתודה

אדם-הגולפנית!

נ.ב

אני יפתח שרשור נוסף בהמשך כבר

בנוגע למצבר ("איכותי יותר") בעל פריקה יותר גדולה!

• תוכן חדש...