Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- 2 על הקלריוון.

אחרי מה ששמעתי אצל מתן ממש לא יעשה את העבודה. (מתן לא להעלב. לא אישי)

ארפקיווק שלי. יעשה לך את העבודה. הוא 1200W RMS ב 2 אום. דיגיטלי.

ופחות מ 4000 שקל. (למרות שכאשר קניתי אותו רצו עליו 4500 שקל. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה דעתכם על Sundown Audio-1500D

הוצע לי יחסית במחיר טוב ולפי הזיכרון שלי עושה את העבודה טוב מאוד אצל אליקו ואח של שומאכר../גיא

פשוט זה שיש לי כ4000K (לא אומר שאני צריך לשרוף את כולם) האם ישנם אפשרויות שלא דווקא לסכום הנ"ל ו/או למעשה הכי משתלמות מבחינת תמורה למחיר ולמוצר!

אלי מצטער שזה בא ככה פשוט... אני לא הכי מכיר את המגבר שלך כל כך האם יש מישהו ישנם חוות דעת נוספות על המגבר שאלי -סאונדמן- הציע לי?

(ארפקיווק שלי. יעשה לך את העבודה. הוא 1200W RMS ב 2 אום. דיגיטלי. )?!?

נ.ב

אל תשכחו אני "משתדל" להיות עדין עם המערכת חשמל הצנומה שלי!

:roll:

פורסם

כל הקטע בסאנדאון הוא שהמגבר מאוד נציל, לא צורך חשמל (כרגע הוא על מערכת חשמל מקורית של טויוטה קורולה אצל אחי והוא עובד ומחזיק יפה מאוד את ה-BTL), ומאוד מאוד חזק (לא ייכנס איתך לקטע של עד כמה חזק, אבל בוא נגיד שעשו השוואות בין סאנדאון לרוקפורד והסאנדאון "לקח" אותו גם מבחינת האיכות וגם מבחינת העוצמה). כלומר, אתה לא חייב שידרוגי חשמל מטורפים כדי להוציא תוצאה טובה מהמונו הזה, ובמיוחד מהסאב שיש לך.

בהצלחה! :-P

נ.ב

יכולים להעיד עד כמה המונו הזה חזק חלק מחברי הפורום שנשארו לתצוגת ה-BTL באוטו של אלי(קו) שכמובן עבד עליו ב-1 אוהם, ואני לא אגיד מה הוא עשה לאוטו, אתה יכול להבין לבד :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני יגיד לך ככה. המונו מוצהר 800WRMS ב-2 אוהם, הוא מוציא טיפה יותר. בעבר הלא רחוק, המונו הזה עבד על FI Q אחד ב-2 אוהם, כשהסאב מוצהר 1000WRMS. התוצאה? הגביר אותו בלי בעיות, ממש "העיף" אותו אם תרצה. ככה שלהגביר 2 כאלה הוא יגביר, ולא יתקשה.

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לבדוק בעתיד על המונו של אחי את 2 הסאבים שלך. מבחינתי תביא רק כבלים ארוכים, תחבר למונו את הסאבים שלך ושים אותם אצלך בבגז . את התוצאה כבר נראה, מסכים? :-)

יותר מזה? בהתחלה כשקיבלנו את ה-BTL, חיברנו אותו על 4 אוהם. והסאב זז, ועבד סבבה. 4 אוהם שזה 400WRMS. מה שאני בא להגיד, שמבחינת כח לא יהיה לך חוסר, שלא נדבר על האיכות והחיסכון בחשמל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת תאמין לי כולם נכנסו לרכב של אליקו בכדי להאמין למה שקורה שם

ואני מבחוץ הספיק לי! :roll:

שומאכר האמת מסכים בהחלט באמת יהיה נחמד לבדוק ואז לדעת הכי בטוח -אני ישמח להיות בקשר ב ה.פ בעתיד בכדי לבדוק תנושא-

(למרות שגם הוצע לי להגיע לבדוק אותם על המגבר הנ"ל )

OK המגבר הנ"ל נראה לי בנתיים בכיוון שלי אך אני לא יהיה פזיז וינסה לראות עם ישנם עוד תגובות והצעות שישנו את החלטתי!

תודה בכל מקרה עד עכשיו

אדם-הגולפנית!

:roll:

פורסם

תברר אצל היבואן של הרץ אם הוא מתכוון להביא את המגברים החדשים של הרץ מסדרת HI POWER, דגם HP1 D,

נותם 1400 רמס ב 2 אום אבל בTHD 1%.

לי אין נסיון עם המגברים הללו, ונראה לי אחדים בארץ שיש להם נסיון איתם (אם בכלל), אבל החברה הזאת ממש לא מאכזבת,

ולדעתי לא תאכזב במגברים. שווה בדיקה :wink:.

פורסם

גיא. עם כל הכבוד לך. לא שאני מזלזל.

שהוא מקבל רק 800W זה נחמד. אבל ראית את הסאב מקבל 1000W? או 1200? או 1500W. לא.

אז אין לך יכולת אמיתית לעשות השוואה. איך הוא נותן לו. כי תתן לו 500W הוא גם יעבוד. וגם ב 300W.

נכון שלא באותה עוצמה. או כוח. אבל יעבוד.

אתה צריך לעשות השוואה מול משהוא. ולא מולסאב אחר. מקבל X ברכב אחר.

ואצל אליקו יש 2 מצברי פריקה עמוקה. שיכולים לתת כ 2500A!!

ואצלו יש רק 60A. אז תתיחס גם לזה. ולא רק מה הוא יכול לעשות.

איזה פיוז מצריך המגבר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אלי צודק...אם אתה לא מתכוון לשפר את מערכת החשמל שלך אז עדיף לך להתפשר על מגבר פחות צרכני..

אולי לפחות תחליף את המצבר למשהו יותר רציני מבחינת אמפרים...ומתח פריקה....

פורסם

ירון אהלן , איזה שדרוגי חשמל עשית אצלך ? כי המגבר שלך זולל חשמל ברמות מטורפות !

אלי - אני לא מזלזל במגבר שלך אפילו לא לרגע - מגבר רוצח וטוב !

אבל אני די בטוח שאם תקח אותו ותחבר אצל גיא\אלי התוצאות יהיו נמוכות יותר .

יש השוואה ? ! :)

פורסם

אני תמיד מוכן לעשות ניסויים.

ושלא תבין אני לא מזלזל. אבל צריך להיות פרופורציות גם בתגובות.

אני לא מסיר ספק שאם נחבר רוקפורד 20,001. הוא ישבור את הסאבים.

אבל צריכת החשמל גם היא תשבר.

לצורך השוואה. אתמול הרצתי על הארפקיווק. DLS 1000W RMS ב 2 אום. והסאב השתולל.

היה כוח. והוא קפץ כמו משוגע. ובגלל שהוא היה בתיבה אטומה. היה המון בס גבוה. והיה מחסור בנמוכים.

אבל הוא מהיר. מזה מהיר תענוג.

פורסם

בימים הקרובים אני צריך להשבית את הרכב ליומים כדי לשלוח את האלטרנטור לשיפור ואני מחכה עוד קצת כדי לקנות מצבר יותר רציני....כדי להוציא מכל מונו את המירב צריך לעשות המינימום שלהחליף מצבר.....

פורסם

אלי אתה קורא גם את מה שאתה רושם? הסאנדאון צורך מעט מאוד חשמל! זה מה שאני רשמתי. אז על איזה "עם כל הכבוד" אתה מדבר?! אצל אליקו אצל אליקו, אבל אתה שוכח שיש אחד אצל אחי, נכון?! שהוא עובד על מצבר גם 60A, ועובד יופי. אז למה אתה סתם כותב דברים לפני שאתה בודק? כי עם כל הכבוד, לך אין ידע וניסיון עם המגברים האלה, אז אני מבקש, תגיב בקשר למגבר שלך ולא בקשר למגברים שאין לך ניסיון איתם. אצל אחי אין בכלל חשמל, המצבר עוד שניה מת, והמונו עובד יופי טופי וה-BTL מרביץ. השוואה? השוונו אותו באוטו של אחי ובאוטו של אלי (במפגש) וזה נכון שהוא היה הרבה יותר חזק אצל אלי, אבל אל תשכח על איזה מכוניות מדובר (אחד סדאן אטום פח, השני ג'יפ פתוח, ועוד הסאב היה במושבים האחוריים). ולא, אני לא אומר שבלי חשמל הוא יעבוד כמו עם חשמל.ממש לא. אבל הוא עדיין עובד, ועובד טוב! בכל מקרה, הסאנדאון צורך הרבה פחות חשמל לעומת המונו הקודם שהיה אצל אחי (שגם מונו מפלצת, המונו שיש לירון, זה שהגיב לפניי), ורואים זאת בפחות נפילות מתח דרסטיות (גם עכשיו כמובן שיש,אבל לא באותה תדירות,מה גם שעכשיו יש סאב "בהמה").

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...