Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום גלשתי באינטרנט וקראתי קצת על הסאבים של רוקפורד,ומצאתי סאבים מסדרה ישנה של RFP [הPunch XLC]השחורים,

ניסיתי להבדיל ביניהם,ההבדל העיקרי היה הגודל,נשמע מוזר לא?

ובכן,כשבדקתי את המפרט שלהם הופתעתי לגלות שההבדל בRMS בין רקול ה8 אינץ,ל18 אינץ זה בסה"כ 50 RMS!:|

מישהו יכול להסביר לי את ה"שטות"הזאת?[לכל המעוניינים לדעת למה אני מתכוון,בבקשה:http://www.rockfordfosgate.com/library/manuals/xlc-woofers-man.pdf ]

ובכן,מה המטרה של רוקפורד ביצור סאב כל כך גדול שכמעט הגודל של התיבה שלו ברוחב זה מטר=\ ושיהיה רק 250 RMS,

האם באותם סאבים מדובר בהבדלים שהיום הם הבדלים של 200-300 RMS בין סאב לסאב,כי זה דיי מוזר הרי לא?

תודה לכל העונים,וגם לאלה שלא =]

המשך לילה טוב,

אמיר.

פורסם

יש הבדלים נוספים.

ואחד מהם ומעוד משמעותי. הוא הנצילות.

האלמנט של ה8" אינטש הוא 85 DB. וה18" הוא 92 DB.

זה אומר שהוא נציל פי 4.

עם ה 8 אינטש יהיה מפתח X DB. ה 18 יפתח לפחות X + 7 DB בקלות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לרוקפורד (וחברות אחרות) היתה נטייה (ועודנה לעיתים) לעבוד בשיטת ה copy paste.

הכוונה שהם בנו מנוע, הצמידו לו מגנט בגודל מסויים, ושינו על הבסיס הזה רק את גודל ה CONE.

ניתן לראות את זה בסדרות ה TRF, RFR ועוד...

וכך יוצא שמנוע+מגנט X, שיכול לקבל עוצמה Y, היה זהה בנתוניו לכל הגדלים בסדרה.

(אולי הפרשים קלים פה ושם)

פורסם

אני לא חושב שבכלל צריך לעשות קישור ולהשוות נתונים של דרייבר במידה כזו לדרייבר במידה אחרת.

מדובר ברמקול שונה , שמנגן תחום תדרים שונה.

מעבר לזה , כמו שאמר אלי , הנתון המשמעותי ביותר הוא הנצילות . הבדל בין 85 ל 92 זה הבדל אדיר. ועבור כל אפליקציה שהיא עדיף דרייבר נציל עם יכולת ספיגה נמוכה יחסית של RMS מאשר דרייבר עם שיכול לקבל המון RMS אבל יש לו נצילות נמוכה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמובן גם ששטח ממברנה רחב יותר מאפשר לסאב לנגן תדרים נמוכים יותר. ו 18 אינץ' יכול לרדת מאווד נמוך.

:-) just smile
  • תוכן חדש...