Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הקפצה - ועידכון:

וועד המועדון נענה לפניות הרבות שקיבלנו ואנו פותחים את אפשרות ההשתתפות והמכירה באירוע "השוק העתיק" לכל חובבי רכב האספנות והקלאסי באשר הם.

שימו לב בבקשה לשינויים בהודעה המקורית, בראש השירשור.

בברכה,

קובי

דובר המועדון.

כל הכבוד

האמנם רוח חדשה במועדוננו?

שוב

כל הכבוד

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתוך מתחם מוזיאון אגד ישנה סככה קטנה בלבד!

רצוי מאוד להגיע עם שמשיות/ציילוניות למקום וניתן להעמיד אותן גם בדשא.

סמדר :wink:- משרד מועדון החמש.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

לכל הרוחות- כל החלקים, שרציתי למכור, נמצאים במשאית, והמשאית במוסך עכשיו!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
על מנת לנצל שירשור זה אולי כדאי לכתוב מה כל אחד מביא לשוק עתיק?

או לחילופין ,איזה חלק -כל אחד זקוק לו.

ירון מאיר

רעיון מצויין, אני מביא ספרים של הינס ואוטו בוק.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
בתוך מתחם מוזיאון אגד ישנה סככה קטנה בלבד!

רצוי מאוד להגיע עם שמשיות/ציילוניות למקום וניתן להעמיד אותן גם בדשא.

סמדר :wink:- משרד מועדון החמש.

האים עמדות המכירה יהיו על הדשא ?

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הקפצה.

המכירה תהיה במתחם האוטובוסים העתיקים שבתוך המוזיאון וגם במתחם החנייה.

המדשאה תשמש לפיקניק.

סמדר :wink:.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם
הגזמתם טיפה עם הקיטורים, לא ?

מוזיאון אגד צמוד למחלף קוממיות בנתיבי איילון.

מרחקו של המחלף הזה ממחלף רוקח (גני התערוכה) הוא 13 ק"מ, או 8 דקות נסיעה במהירות 90 קמ"ש.

בגלל שמונה דקות נסיעה נוספות החברים מהצפון יוותרו על ההגעה ?

שמונה דקות, ראבאק. להכין חביתה לוקח יותר זמן...

כמה אתה צודק !! המרחק - זניח, האווירה - נהדרת, המרחב - גדול, והכי חשוב - הרבה חלקים עם הרבה מצב רוח

שיהיה בכיף.

מצא משה

פורסם
לכל הרוחות- כל החלקים, שרציתי למכור, נמצאים במשאית, והמשאית במוסך עכשיו!:?

טוב, לקחתי את החלקים. אז יש לי טסות 13' לפורד (שונות), כל מיני חלקים לפורדים, חלקי מנעולים, חלקי מחשוב (לא קשור, אבל שיהיה:-) ), מכסה שסטומים "רגיל" של מנוע פינטו, מניפות פלסטיק מפורדים, ועוד מלא דברים...:-D שני פנסים קידמיים לקאפרי2 משומשים... לא זוכר כבר הכל! מחפש- הממםם... נראה, אם אראה משהו, ואזכר!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

צר לי אך לא אוכל להגיע לשוק.

כל הצלמים ולכל בעלי הפלאפונים עם מצלמות, אתם מוזמנים לתעד ולצלם במקומי, הפעם אני אהיה הצופה מהצד.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...