Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע כמה הרעיונות טובים, אבל אנסה...

אחת: כשהאוטו (והגלגלים) קר לחלוטין תעשה סיבוב של 5-10 דקות תוך שימוש מינימלי בבלמים. אח"כ בזהירות תגע

ותוודא שאף אחד הדיסקים לא לוהט - לוודא שין לך ברקס תפוס. כמו כן כדאי לודא שהגיר לא לוהט בגלל איזה מיסב

שהלך, שהגלגלים מסתובבים חופשי ומיסבי הגלגלים לא גמורים, ...

שתיים: יכול להיות שהנסיעות שלך בד"כ קצרות במיוחד? 5-10 דקות ממנוע קר וחנייה?

שלוש: מתחיל להיות קלוש קצת אבל אולי יש באוטו איזה קצר שמעמיס את האלטרנטור? כדאי לבדוק את זרם האלטרנטור

כשאין צרכנים מופעלים.

ארבע: אולי מערכת פליטה סתומה? קרה לי פעם בקטנוע אבל התבטא גם בביצועים ירודים.

:turn-l:
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כניראה שיש לי איזה קצר ברכב, כי כשאני מפעיל 4 וינקרים המחוג של הטורים יורד בחצי קו ועולה בכל הבהוב.

שבוע הבא אני הולך לבדוק את הבעיה הזאת.

אבל מה הקשר בין זה לזה?

פורסם

לצורך בדיקת ברקס תפוס, מומלץ להביא את ברכב על ג'אק,

ולבדוק כל גלגל בניפרד.

עוד משהו, בזמן הנסיע, מד חום מנוע נמצא בתמפ' עבודה?

עם תמפ' לא מגיע בגלל טרמוסטט פטוח או/ו וונטה מופעלת קבוע

תערובת תהיה עשירה ברוב זמן הנסיעה.

חשוב לבדוק זאת, כי בזמן חיבור למחשב, הרכב עומד ומגיע

לחום הנדרש, ורק בנסיעה יורד

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

צהריים טובים.

עדכון לאור המצב הקשור לזלילת הדלק.

שבוע שעבר ביקרתי שוב אצל חברנו לפורום חיים יוד שמתמחה בהזרקת דלק.

הוא ביצע לי ניקוי מזרקים, ניקויי חיישנים וניקוי מצערת (היו עוד ניקויים רק שאני לא זוכר מה..)

אני חייב לציין שהוא השקיע מעל ומעבר על כל הנעשה, בדק כל דבר מ-א' עד ת'. אחרי ההרכבה של כל החלקים הוא בדק לי הכל ביסודיות על המחשב, מה שלא היה נראה לו טוב הוא לא הזניח אלה ישר כיוון שיהיה יותר מטוב.

אני חייב לשבח את כל הצוות הנפלא שעובד שם ושעבד לי על הרכב.

בקיצור אחרי כמה שעות בהחלט נעימות איתו הצריכת דלק מ-1/8 משולב השתנתה ל-1/11.2 משולב :-P.

כל זאת הודות לצוות הנפלא במכון להזרקות דלק "משה זר" באמת ממליץ לכל אחד עם בעיה בהזרקה לפנות אלייהם, שווה בהחלט להגיע גם מרחוק.

שבת שלום ומבורכת.

• תוכן חדש...