Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך קפלן בחדרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם בחוויה מאוד חיובית עם שני הפוקוסים, שלי ושל אישתי, במוסך קפלן בחדרה.

הכנסתי את שני הרכבים לטיפול תקופתי, אחרי שטיפלתי בהם במוסך אחר שלא הייתי מרוצה ממנו (גם מורשה), והטיפול מהיר וטוב. אין משהו ספציפי - אבל התחושה שבודקים באמת את הרכב מכל הכיוונים, מוודאים שכל המערכות עובדות - ואפילו דאגו לארגן לי מדלק מוטורס את ספר הרכב של הפוקוס (שנעלם לי).

חדר קבלה נעים ונוח, צוות מנומס ואדיב, עובדים שנראים מקצועיים ושיודעים את העבודה שלהם - מנהלים מתחשבים בתמחור (ברכב של אישתי יצאתי עם "נזק" גבוה - גם טיפול גדול של 120 וגם חלקים שהתבלו) שנותנים הנחה נאותה במקרה של טיפול מקיף ויקר.

בקיצור - מעבר לעובדה שמוסך מורשה הוא יקר - אני לא מוצא שום סיבה לא לגשת למוסך מורשה - ואני מוצא רק מילים חיוביות לומר על מוסך קפלן בחדרה - שעושים עבודה טובה - וגם נותנים להרגיש טוב (שזה לא פחות חשוב)

אם מישהו מחפש מוסך מזדה\פורד מורשה באזור חדרה ומתלבט - אני יכול רק להמליץ!!

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...