Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מנוע 1600 74K ק"מ ידנית

מה אתם אומרים רכב טוב? אמין? חסכוני? וכול מה שאתם חושבים על האוטו

ולמי שיודע כמה כוח סוס יש לאוטו

פורסם

פורד אסקורט.

קודם כל. חשוב לדעת שבמד הק"מ בדגם הזה הוא בן 5 ספרות,

ככה שבלי היסטוריית טיפולים מסודרת בלתי אפשרי לדעת כמה באמת הרכב עשה.

הרכב עצמו מיושן מאוד,עם איכות חומרים והרכבה נמוכה.

לסיכום: לא כל משפחתית של פורד זה פוקוס

פורסם

חברה מה אתם אומרים על הרכב שווה 15K?

אני חייב חוות דעת דחוך לקנות או לא לקנות

ובקשר לספידומטר שהוא 5 מספרים אז איך אני יכול לדעת שאוטו באמת 74K ק"מ?

פורסם

רק ספר טיפולים מסודר ממוסך מורשה יכול להוכיח את הק"מ שהרכב עבר.

אם הרכב לא מיד ראשונה ואין ספר טיפולים,רוב הסיכויים שהרכב עבר 174,000/274,000 ק"מ.

פורסם

שלום ,לאוטו יש 90כ"ס , באמת יש לבדוק היסטוריית טיפולים לרכב לגבי הקילומטרז .

יש לחפש אחר בעיות חשמל , כגון בית פיוזים שעושה צרות באוטו

אגב 15K זה ממש לא מעט עבור הרכב ה"שכיר" הנ"ל .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

אני מניח שלעומת שאר המגיבים בשרשור אני היחיד שהייתה לו אסקורט 98

*לקנות רק ידני.

*לא לצפות לחסכון בדלק.

*אמינות הרכב שווה לזו של כל רכב אחר שניתן לרכוש במחיר זה, התמורה שמקבלים גדולה יותר.

*הרכב שירת בעיקר את אבי שהיה מרוצה ממנו, קצת קשיח, בגאז' עצום ובעל חיבה לכבישים מהירים, המנוע שקט עד מאוד.

*תקלות לא היו לנו יותר מדי בשנתיים וחצי אצלנו והסיבה היחידה שהוחלף הייתה החלפה של שני רכבים לאחד ממודל חדש יותר.

*בהפעלת מזגן השינוי ב"ביצועים" מורגש די מהר.

עקב השכירות הנמוכה מאוד לקח הרכב נמכר תוך 3 ימים ולאחר מריבה עם לקוח על כך שלא נמכר לו.

השכירות היא משוואה של היצע ביקוש ומצב השכורה, מתערב איתך שאם הייתי מנסה למכור מאזדה ב15K אך במצב זוועה היה לוקח לה יותר זמן להימכר.

הקליאו הידנית בעלת השוק הנוראי/ זוועה/ להתרחק, נמכרה עוד לפני ששמתי מודעה, כנראה בגלל שוק חלש.

אם כתוב 74K והרכב נראה כאילו עבר התעללות כנראה שזה לא 74K, יש כאלה גם מיד ראשונה וספר טיפולים על תבחר ברכב חשוד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...