Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.אני מתלבט בין כמה סטים של קומפוננטים,אשר אמורים לחבור לסט שכבר קיים אצלי של XETEC Xircuit X-5 100W RMS

למי שמכם שמכיר את הסט הנ"ל,שאגב אני ממש מרוצה מאיכות הסאונד שלו,ארצה המלצה על סט קומפוננט מהסטים הבאים שהכי מתאים/דומה מבחינת הסאונד לסט הזה. האופציות-

1.מורל דוטק אוביישן.

2.פוקל 165A

3.JBL GTO6507

4.Planet Audio V-62ck

5.infinity REF6510C

6.cerwin vega HED1602

המגבר שאמור להגביר את הקומפוננט יהיה ככל הנראה stream sound LW-4.480 ,והתקציב לרכישת הקומפוננט עד 1100ש"ח במידה ויש למישהו מכם הצעה על סט שלא מופיע ברשימה.

2.איזה מגבר מבין המגברים הבאים עדיף על מנת להגביר 2 סטים של קומפוננטים,הראשון הוא ה-Xetec שפורט בשאלה הראשונה והשני הוא הסט השני שאני ארכוש לאחר המלצתכם. האופציות-

1.stream sound LW-4.480

2.planet audio ZR200.4

3.lanzar MXA422

4.Rockford Fosgate P4004

בעקרון אני מעוניין לקנות את האקסטרים סאונד,אבל ארצה לדעת אם אולי אחד מהמגברים האחרים יהיה באמת שווה את הפרש המחירים ביניהם מבחינת עלות מחיר/תועלת.

1. 900 ש"ח.

2. 1200 ש"ח.

3. 1250 ש"ח.

4. 1200 ש"ח.

3.ברכבי {אלפא 147} ישנה מערכת רדיו דיסק מובנית של בלאופונקט,אשר אין לה יציאת RCA והנני מתכנן להתקין ברכבי מערכת בעלת שני מגברים. איך ניתן לגשר בין המגברים לרדיו דיסק המובנה {שהוא מתוצרת BLAUPUNKT ד"א}?

הבנתי מהמקין שלי שצריך לחבר מנחתים על מנת לגשר ביניהם, מה מחיר מנחת ממוצע? האם זה יפגע משמעותית באיכות הסאונד? האם צריך רכיבים נוספים פרט למנחת הזה?

תודה רבה מראש לכל העונים,נתי.

106GTI-גם יפה וגם אופה

פורסם

סט קומפ' אינפיניטי וJBL זה אותו סט בדיוק, בעיקרון צריך להקשיב להם הטוויטר שלהם יד חד משל המוראל ועם כיוון לא טוב עלול להפוך לצורם אבל עם כיוון טוב הוא נשמע פצצות לדעתי,

הדוטק נשמע מעולה הטוויטר שלו מעט צורם לי אבל שוב עם כיוון טוב הכל פתיר

צריך לשמוע את שני הסטים ברכבים שאתה יודע שכוונו הייטב ולהחליט

מגבר הייתי הולך על JBL GTO75.4 במחירים האלו, ירים לך הרבה הרבה יותר טוב את הקומפ'ים

• תוכן חדש...