Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירטון השוואה בין גלאי רדאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעלה מותקן הולנטיין1

למטה מותקן הבל 990i

המבחן בוצע מול 4 מצלמות בצמתים שונים

ניתן לשמוע את הגלאים מצפצפים עם ההתקרבות למכמונות

לבל צליל רך יותר ונשמע קול שאומר "KA בנד" - זה התדר שניקלט

לולנטיין צליל 'צפרדעי' משהו

א. שני הגלאים הם הטובים בשוק ושניהם קולטים את המצלמות

ב. תוכל להקשיב בעצמך ולשמוע איזה מהם מזהיר ראשון ובאילו הבדלים

כאמור, הבל מותקן במיקום פחות מוצלח... והוא גם ישן יותר.

פורסם

נראה שהולנטיין קולט ממרחק יפה , בהשוואה לבל.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
למעלה מותקן הולנטיין1

למטה מותקן הבל 990i

המבחן בוצע מול 4 מצלמות בצמתים שונים

ניתן לשמוע את הגלאים מצפצפים עם ההתקרבות למכמונות

לבל צליל רך יותר ונשמע קול שאומר "KA בנד" - זה התדר שניקלט

לולנטיין צליל 'צפרדעי' משהו

א. שני הגלאים הם הטובים בשוק ושניהם קולטים את המצלמות

ב. תוכל להקשיב בעצמך ולשמוע איזה מהם מזהיר ראשון ובאילו הבדלים

כאמור, הבל מותקן במיקום פחות מוצלח... והוא גם ישן יותר.

דווקא , יש גלאי נוסף מהטובים בשוק אם לא הטוב מכולם והוא נקראK40 של CALIBRE , הרבה פחות התרעות שווא מהולנטיין ומותקן באופן גורף במכוניות הפרארי . כמעט כל פרארי שנמסרת מגיעה עם המערכת הזו.

פורסם

מה שאותי מעניין ,זה אם הן נוסו נגד הדבורה ונגד המצלמות של הג'טות החדשות (יש להן מצלמה מעל הפגוש של הרכב ) .

כי כמו שזה הולך להיות , הולכים להיות המון מצלמות בארץ

בברכה יהודה

פורסם

כן הוולנטיין נוסה בוודאות ובהצלחה על מערכת הדבורה (יש לדוד שלי מותקן ברכב),וכשעלינו על איילון במהירות שיוט של 120-130 הייתה ממרחק של 1K לערך התראה ש"התבייתנו" לפי הספר הוראות והתראות של וולנטיין וישנו גם עדכון קושחה באתר וולנטיין שמעדכן ומכייל אותו לתדרים שמשתמשים בארץ(מה שהדהים אותי זה שהיה לו עדכון קושחה של אמצע 06 והוא עדיין זיהה את הדבורה 1K במעלה איילון על B4 חדשה) אז מיותר לציין שעם העדכון החדש (עדיין לא נוסה) הוא יקלוט כמו שמעדכנים באתר מרחק גדול יותר ויותר מכמונות ומצלמות.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

שלום לכולם

לפני מס' חודשים קניתי V1.

לצערי אני עדיין לא סומך עליו כי היו פעמים שהוא התריע לפני מצלמה ופעמים שהתריע רק כשהגעתי אליה ממש או כשכבר עברתי אותה.

את הדבוה הוא מזהה די מרחוק אבל לדעתי כי השוטרים לא משתמשים ב-POP MODE וגם ביכולות גילוי לדבורה אני עדיין לא בטוח ועדיין לא סומך.

לגבי מצלמות ניידות, עדיין לא נתקלתי בכזו אז אין לי תגובה בעניין.

אני עדיין בוחן את היכולות של ה-V1 ואני אדווח את "הממצאים" שלי בעוד תקופה.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דרך אגב, עכשיו ראיתי את הסרט ולדעתי הוא לא הוגן (למרות שיש לי V1).

הגלאים לא ממוקמים באותו המקום והמיקום של ה-V1 יותר טוב.

הסרט די מגניב בסך הכל וערוך אחלה, אבל כשעושים השוואה, עושים אותה עד הסוף...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

מוזר במיוחד לאור מה שראית בסירטון שהגלאי לא מצפצף לך בזמן...

בסירטון יש גילוי 250 - 300 מטר לפני המצלמה !

לגבי המיקום של הגלאי: התייחסתי לזה במה שכתבתי לצד הסירטון.

בגדול - אתה אכן צודק. ותודה על המחמאות לעניין העריכה.

פורסם

גם לי זה מוזר ביחוד שזה לפעמים יותר טוב ולפעמים פחות...

בגלל זה אני עדיין בוחן אותו ויקח עוד זמן עד שאסמוך עליו.

המחמאה הגיע לך :-P

לסלי

פורסם

אם יש לך שינוי מול מצלמות שונות = חוזק השידור שלהן

אם יש לך שינוי מול אותה מצלמה במועדים שונים = מיקום הגלאי על השימשה, ניקיון השימשה, מיקומי רכבים אחרים בסביבתך...

בכל מקרה, אתה יכול לסמוך עליו אבל באותה מידה גם לפתוח עיניים-

אין גלאי שתסמוך עליו יותר... ולפתוח עיניים בכל מקרה צריך: מול וסקאר אין מענה... מול לייזר = בעייתי...

• תוכן חדש...