Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב חדש,שבו ייסעו בעיקר 2 אנשים: אני ואשתי. רוב הנסיעות בעיר לא גדולה ,לפעמים גם נוסעים למרכז הארץ בשנה אנחנו נוסעים עד 20000 ק"ם.

ראיתי כבר :

פיז'ו 207 . 1.6TREND.1600,

סובארוB3,, 1.5RX ב -111000 ש"ח ,

יונדאי I30, 1.6INS ,גירסה ב-111000 ש"ח,

סוזוקי GLX,SX4 עם ESP,

טידה 4דל.

כל הרכבים עם גיר אוטומטי.

אני רוצה בטיחות, אמינות, צריכת דלק נורמאלית, וגם בעוד 3 שנים למכור רכב בלי בעיות עם שמירת ערך(ברור שזה קשה לנבא,אך בכל זאת?)

התקציב עד 120000 ש"ח,

מה אתם יכולים להמליץ ממה שאני ראיתי?

אולי אתם יכולים להמליץ על משהוא אחר?

תודה מראש.

פורסם

ה207 בגרסה ה"פשוטה" היא הזולה בעלות של 109K שקל. מבחינת אבזור לא נופלת מאף אחת ממה שרשמת. והיא מצויידת גם באבזורי בטיחות כמו 6 כריות אויר ובקרת יציבות. אם מבחינת גודל היא מספיקה לכם (כי היא מעט קטנה יותר מהטידה, I30 וכו..) אז אני הייתי הולך עלייה.

עוד אופציה מהסופר מיני היא הקליאו (יקרה יותר), מאזדה 2 וכו...

B3 נכתב עליה לא מעט פה, בעיקר על זה שסובארו לא חידשו כלום בתחום המנוע ונשארו עם אותו 1.5 ליטר מהאימפרזה היוצאת שלא משופע בכוח.

הI30 נראית כמו חבילה לא רעה, אני אישית לא אוהב אותה במיוחד והיא גם השיגה תוצאה של 4 כוכבים במבחני ריסוק.

SX4 והטידה אני לא ממש מכיר למרות שלדעתי שתיהם די מכוערות.

פורסם

לפי הדרישות שציינת אני חושב שה-207 תתאים לכם הכי הרבה, באירופה הרכב מאוד מצליח, נימכר יותר מהגולף, פיז'ו ידוע ברכבים הקטנים/קומפקטיים שהיא מייצרת.

• תוכן חדש...