Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב MB quart discus

מישהו יכול לבדוק לי את המידות שצריך לפי היצרן כי אני לא מצאתי.

ואיפה אפשר למצוא תיבה מקורית? ראיתי אותה באינטרנט אבל לא במציאות =]

ועוד שאלה, מה נותנים 2 סלילים בסאב?

תודה

יתיר

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אהלן , אם אנני טועה דוד שלך סוכן\יבואן של קבוצת מקסוניק בארץ הלא ?

אני חושב שיש לו את כל התשובות

בנוסף לכך כניסה לאתר של החברה יתן לך פרטים מלאים אודות המוצר אם זה מידות ותיבות מומלצות

2 סלילים בסאב נותן לך וריאציות שונות לחיבור למגבר

פורסם

תודה יגאל

הוא היה פעם לפי מה שהוא אומר אחד מהוותיקים של המערכות, הכינוי שלו היה חיים דיסק מונטנה D:

עכשיו בקשר לאתר לא מצאתי שם בדיוק מידות מצאתי טיפים כל מיני.

דיברתי איתו הוא רוצה להביא לי תיבה של אקסקורפיון לסאב שהיא תיבה גדולה ולא כמו מה שיש לי עכשיו אבל אני עדיין רוצה לדעת מה המידות של המקורית ואיפה אפשר להשיג אותה בכלל.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

הדגם שלי זה זה:

DWH 302 / 304

סיויק שיחקת אותה =] אבל את האמת לא הבנתי את הטבלה מישהו יכול להביא לי אורך-רוחב-עומק במילים

ומה הבדל בין standard boomie ל optimal sound quality flat response? (לסטייל מוזיקה שונה אולי)

פורסם

להיפהופ-ראפ אתה צריך תיבה 25.5 ליטר

להיענות שטוחה/איכות סאונד אתה צריך תיבה 39.64 ליטר

תיבות אטומות כמובן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi יש לי הרבה מקום מאחורה אז אני ילך על התיבה של 39.64 אבל התשובה שלך לא חידשה את הטבלה כי שאלתי מה המידות של התיבה שאני צריך אני מחפש אורך גובה רוחב ועובי של העץ.

או מאיפה אפשר להשיג תיבה מקורית של הסאב?

פורסם

תעשה איזה מידות שבא לך, כמבן שזה בגבולות גדל הסאב, והעיקר שיצא בנפח המתאים.

חישוב נפח זה את המידה בס'מ אתה מכפיל בערכים של הגובה/רוחב/עומק, ותחלק ב 1000 והתוצאה תהיה בליטרים

יותר נכון זה חישוב נפח של קוביה שלומדים בכיתה ג~

פורסם

מצאתי הודעה שלך שבדיוק באה לי בוולה =]

במידה וה MDF הוא 19 ממ אז המידות החיצוניות יהיו ככה שהתיבה תהיה יחסית רחבה לגובה שלה וגם מספיק עמוקה שלא תיתהפך בבאגז'

וגם הוספתי בערך 1.3 ליטר שיפצה על הנפח הפנימי של הדריבר

המידות חיצוניות

רוחב 40

גובה 38

עומק 38

אם רוצים לעשות שהפלטה שעליה יושב הסא תהיה בזוית אז כל מידה שמוסיפים למטה מורידים אותה למעלה (בעומק)

נגיד

רוחב 40

גובה 38

עומק במקום הכי גבוהה בתיבה 35

עומק במקום הכי נמוך בתיבה 41

אני רוצה התיבה השניה המחירים הבנתי נעים בין 200-150

כמה שאלות:

*האם מחייב 19 ממ" כמו שרשום?

*שאני בונה את התיבה אני אוטם את כל הפינות בסיליקון, שמים בתוך עוד משהו (צמר וכל זה) או שרק סיליקון? כי כל הקטע שלא יהיו בריחות של אויר (אני בונה אטומה דרך אגב).

*מאיפה משיגים את היציאות האלה של הסאב (אדום-שחור) והחוטים שיש בתוך התיבה שמתחברים לסאב?

סליחה על הבילבול אבל אני רוצה לבנות אותה עוד לפני המפגש =]

תודה על התגובות

יתיר

פורסם

עובי הדופן תלוי יותר בעוצמה של הסאב

לסאב הזה גם 17 מילימטר יהיה טוב ובנושא הזה כל המוסיף הרי זה משובח.

• תוכן חדש...