Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי יש שאלה בקשר לצבא אבל היא יותר כללית

zozo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה הייתי בצו ראשון והכל והורידו לי פרופיל ל64 על שטות וקיבלתי מנילה עכשיו לבחור מקצועות ויש שם מקצועות כמו - חובש , רכז מתגייסים , תיאום וסיוע בצה"ל ומשרד הביטחון,

ועוד כמה מקצועות .

ביררתי כמה בירורים עם מישהו שגם הורידו לו פרופיל ל64 על אותו דבר , הוא הלך לחוות דעת פרטית והביא את זה לוועדה רפואית , ועל המקום חתמו לו פרופיל 97.

השאלה שלי היא כזאת - עכשיו שאני יודע שיש לי אפשרות להעלות את הפרופיל , ויש לי גם אפשרות להיות ג'ובניק , אני לא יודע מה לעשות - להיות ג'ובניק או להעלות ל 97 וישר לקרבי

כי מצד אחד אני די רוצה קרבי והכל ומצד שני להיות ג'ובניק בסוטול עם יציאה כל יום הבייתה זה גם סבבה לא?

תעזרו לי בהחלטה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, כבר אמרו את כל האפשרויות אז נשארה לי רק - אל תלך לצבא בכלל :p

למען האמת, לך לאמא שלך, ותגיד לה שאתה רוצה קרבי... תקשיב לה, ואחר כך תעשה מה שבראש לך... כנ"ל לגבי רישיון לאופנוע, צניחות חופשיות וכל מיני דברים קיצוניים יותר או פחות... never forget where you come from, and who your family are

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק היום שמעתי שני סיפורים על ח'ברה שאחד העלה פרופיל (התגייס לשריון), והשני פשוט הסתיר בעיה רפואית מהצבא (עורב נח"ל).

אז הראשון סבל נורא כל הטירונות ובסוף התפרק רפואית לחלוטין ושכב בבי"ח, והשני סבל בצורה נוראית גם כן והיה מסיים מסעות על אלונקה. מיותר לציין ששניהם לא החזיקו יותר מחצי שנה בתור קרביים למרות ששניהם היו מורעלים בטירוף.

אז קח בחשבון שאולי ה"שטות" הזאת יכולה לדפוק אותך ונסה לקבל חוות דעת רפואית מרופא אזרחי. תדע לך שהצבא לא ממהר כל כך להוריד פרופיל על "שטויות". להיפך. למי שרוצה להוריד פרופיל בכוונה, מאוד קשה לעשות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה הייתי בצו ראשון והכל והורידו לי פרופיל ל64 על שטות וקיבלתי מנילה עכשיו לבחור מקצועות ויש שם מקצועות כמו - חובש , רכז מתגייסים , תיאום וסיוע בצה"ל ומשרד הביטחון,

ועוד כמה מקצועות .

ביררתי כמה בירורים עם מישהו שגם הורידו לו פרופיל ל64 על אותו דבר , הוא הלך לחוות דעת פרטית והביא את זה לוועדה רפואית , ועל המקום חתמו לו פרופיל 97.

השאלה שלי היא כזאת - עכשיו שאני יודע שיש לי אפשרות להעלות את הפרופיל , ויש לי גם אפשרות להיות ג'ובניק , אני לא יודע מה לעשות - להיות ג'ובניק או להעלות ל 97 וישר לקרבי

כי מצד אחד אני די רוצה קרבי והכל ומצד שני להיות ג'ובניק בסוטול עם יציאה כל יום הבייתה זה גם סבבה לא?

תעזרו לי בהחלטה.

אל תהיה בטוח שיחתמו גם לך אפילו שאתה חושב שיש לך את אותה הבעיה..

הם יכולים להגיד לך שזו לא אותה הבעיה, תסמוך עליהם..

רנו מגאן קופה 1600 16V

FORD FIESTA SI 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...