Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להמלצה לרכב ב50K

רכב שלא יקר מידי לתחזק

עדיף ידני אבל לא חובה

שהיה די אמין ואם אפשר גם קצת זריז

לגבי הגודל אני די פתוח (לא גדול מידי לא קטן מידי - סמארט - אימפלה)

תודה

פורסם

אני מציע לך להיות יותר ספציפי, יש יותר מדי מכוניות לפי הדרישות שהצגת.

כמה ק''מ אתה עושה בשנה?

עדיפות לאיזה שנה?

תהיה יותר ספציפי

שלומי.

פורסם

אני עושה בערך 18000 ק"מ בשנה ככה שצריכת דלק פחות חשוב אבל אני גם לא רוצה רכב שעושה 1 ל5

מעדיף רכב משנת 2000 ומעלה

ואולי גם זה יעזור - מזדה 3 2ליטר זה הרכב שהכי הייתי רוצה כגרע אבל הוא מחוץ לתקציב.

פורסם

תראה בעיני הדם הכי קרוב למאזדה 3 זה האח הגדול- ה לאנטיס

תוכל למצוא לאנטיס 2002-2004 במחירים כאלה

רכב מעולה!!!

אני אישית הייתי מאוהב באוטו הזה

מאוד מומלץ!

שלומי.

פורסם

לגבי הלנטיס אני לא בטוח שאני מעונין היו לנו כבר 2 כאלה במשפחה והכשיו יש לנו מזדה 3 והלנטיס חמודה והכל אבל אני רוצה אולי רכב קצת יותר יפה אולי יותר צעיר במראה וקצת יותר חזק - הלנטיס מגיע גם עם מנוע לא הכי חזק וגם תיבה אוטו' השילוב הזה לא הכי מושך אותי אבל אולי באמת אני יקנה אחת אבל אני מעונין לשמוע עוד רעיונות.

חשבתי אולי על 307 ידנית (אני יודע שהיא מחוץ לתקציב אבל אני גמיש) חיפשתי עליה קצת באתר ולא ממש הבנתי מה רמת האמינות ועלות ההאחזקה שלה , בעבר היה לנו בבית גם קסרה וגם 406 רכבים שלדעתי ממש טובים אבל תמיד היה לנו בעיות חשמל ועוד בעיות קטנות וזה עוד ברכבים חדשים אז זה לא היה נורא בגלל האחריות אבל השאלה היא אם ל307 יש את אותם הבעיות.

גולף גם רכב שהייתי מעונין לשמוע חוות דעת על אמינותו - מענין אותי דגם ה 1.8 ללא טורבו הבנתי שבדלק הוא לא חסכוני אבל זה בסדר השאלה היא מה רמת האמינות ועלות האחזקה.

ותודה על התגובות

• תוכן חדש...