Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מגבר פולס אודיו 4400, הוא מגביר סט קדמי של מורל פולס וסאב סי12.

לאחרונה רכשתי קומפוננטים 6X9 מסוג מורל טמפו במחיר ממש נמוך.

שאלתי היא כזאת, האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים החדשים לאותם יציאות של המורל פולס? כאילו ש4 רמקולים (יותר נכון 4 קרוס אוברים) יהיו מחוברים ל2 יציאות?

מה תהיה התוצאה? התחממות? ישמעו חלש?

במידה וזה לא מומלץ? האם כדאי בכלל להגביר רמקולים אחוריים? או שפשוט כדי להגביר אותם דרך ההד יוניט?

פורסם

כל מי שיושב אצלי מאחורה מתבאס מאוד שהוא לא שומע מוזיקה אלא רק מקבל בומים.

ההד יוניט לא ממש ידגדג לרמוקלים מכיוון שהם 140 רמס.

המגבר יכול לרדת ל2 אום.

האם רק לתקופה קצרה כדי לחבר אותם על אותם ערוצים עד שאני מונו בלוק?

פורסם

אחרי כמה הרכבי מערכות שהיו לי בתצורה של קומפ' קדמי וסאב (במה בינונית ++ ומעלה), הגעתי למסכנה שזה פשוט חסר לי, ההשלמה הזאת מרמקולים מאחורה.

מצרף מאמר (למי שלא חרש על האתר הנ"ל :wink:) על תפקיד "העורף".

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

פורסם

אהלן דניאל,

אפשרות ראשונה היא לחבר את הרמקולים האחוריים לרדיו דיסק.

אפשרות שניה היא לרכוש מונובלוק לסאב(בסגנון לייטנינג אודיו) ולחבר

את האחוריים ל2 היציאות שהתפנו.

אל תחבר את האחוריים ליציאות של הקדמיים במגבר זה יהרוס לך את הבמה.

זאת דעתי.

פורסם

מכיוון שאין לי אפשרות לרכוש גם מונבלוק וגם את הרמקולים ביחד אז אני קונה חלק אחד בחודש (משכורת אתם יודעים....)

לכן אני אקנה קודם את הרמקולים, למשך תקופה קצרה אני אחבר אותם לרמקולים הקדמיים (ההד יוניט לא ידגדג את הרמקול) ולאחר תקופה מסויימת אני אביא מונובלוק.

• תוכן חדש...