Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ישיר לא מבטח רובר 216 , למה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מכירת האופנוע , אני שוקל בכובד ראש תוך כדי סתירות חוזרות ונשנות (לפעמים זה ממש כואב) על רכישת רכב .

מצאתי בערך את מה שאני מחפש , וזה רובר 216 1997 1.6 .

התקשרתי לביטוח ישיר , ונאמר לי שהם לא מבטחים את הרכב הזה , והיא לא יודעת למה .

יש איזושהי סיבה מיוחדת שחברת ביטוח לא תבטח רכב מסויים שאין בו מאפיין קיצוני כלשהו שעלול לגרום להם לחשוב פעמיים ?

פורסם
האם הכוונה לביטוח מקיף או חובה? ביטוח מקיף בכל מקרה לא משתלם לעשות לרכב בשווי כזה ובגיל כזה.

- חובה .

פורסם

לכל חברת ביטוח יש רשימת רכבים שהם לא מוכנים לבטח, הן מיבחינת חלפים/גניבות/ספורטיביות שמועדות לתאונה.

בכל אופן, אם שווה מקיף או לא זה רק תלוי כנגד ההצעה מול הצרכים של המבטח.

יש רכבים ששוים 15 שלא שווה מקיף ויש כאלו שכן

לדוגמא אצלי, הרכב שווה 14, אוטומטית רוב רובם של האנשים לא היו חושבים לבטח אותו במקיף.

צד ג' עם גרירות/רכב חלופי/ביטוח שמשות עולה 950 שקל בעוד שמקיף עולה 1600.

אני מרבה לתת את הרכב לחברים ואין לרכב אזעקה או אימובילייזר ולכן בשביל 650 שקל בשנה (50~ לחודש) אני רוצה לישון בראש שקט בלילות וגם כשהרכב אצל חברים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש הרבה חברות ביטוח המציעות מחירים זולים הרבה יותר מביטוח ישיר.

תערוך לך רשימה של חברות ביטוח שונות וקבל מהם הצעות לביטוח הרכב.

חברה גדולה היא לא תמיד החברה הטובה ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...