Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד חבילות בדואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי כ-10 פריטים, מתוכם 2 לא הגיעו אליי כלל.

כל פריט נקנה לחוד דרך e-bay, ולמוכרים יש קבלות על שילוח מבחינתם של החבילות.

הדואר המוכשר שלנו כבר איבד לי בעבר חבילה,

השאלה אם יש לי מה לעשות בנידון ?

דואר רגיל לא רשום וכו',לא הגיעה לא הודעה ראשונה ולא הודעה שנייה

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לא ציינת כמה זמן עבר מאז הקניה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מנסיוני, הגש בקשה לבדיקת הנושא בפיי פל (אני מניח ששילמת דרכם) כשהסיבה: אי קבלת החבילה. פיי פל בדרכם, יעקבו אחרי עקבות החבילה עד שימצאו אותה, במידה והחבילה אבדה, תזוכה במחיר.

יום טוב

ארז

ארז רונן

פורסם

1. בפאי פאל יש לך ביטוח 45 יום

2. במידה ולא שילמת דרך פאי פאל אבל קנתי דרך אי באיי יש לך 60 ביטוח.

3. אתה יכול לגשת להגיש תביעה לדואר ישראל בבקשת חקירה.

מינסיוני אתה יכול לעשות חמוצים עם הגעת לאופציה השלישית.

כבר קרה לי מספר פעמים שלא שלחו לי הודעה על קבלת דואר ודואר ישראל שלח את המשלוח חזרה לשולח.

תדאג להבא שהמוכר יכתוב בגדול על החבילה את מספר הטלפון שלך , לפעמים זה עוזר.

מצטער לאכזב אותך ידידי, אנחנו חיים במדינת "יהיה בסדר".

אסף.

פורסם

לי קרה מקרה לפני שבוע, שלחבילה שלפי USPS הגיעה לארץ ב - 21/12 , לא הגיעה אליי שום הודעה מהדואר.

התקשרתי לסניף הדואר שלי (שאני יודע שלשם אמורה להגיע החבילה) ונתתי את מספר החבילה, אבל היא טענה שזה לא מופיע אצלה והפנתה אותי למכס. התקשרתי למכס, ושם אמרו לי שהיא כבר הייתה אצלם לקביעת סכום המיסוי, משם העבירו אותי למיון חבילות ששם אף אחד לא ענה לטלפון. אז חזרתי שוב פעם למכס, ושם אמרו לי לברר בדואר שליחים, התקשרתי אליהם אבל כמובן שלא ענו:x, אז בדקתי עם מספר החבילה, באינטרנט, אם היא עברה דרכם, ובאתר היה כתוב שהחבילה נמסרה לסניף הדואר לאחר שהיו בבית הלקוח ולא היה אף אחד.

בקיצור בסופו של דבר קפצתי לסניף הדואר, שם הפקידה בדקה ביומן של החבילות אם מופיע מספר החבילה, כמובן שלא הופיעה, אז למזלי היא הייתה נחמדה וחיפשה אותה בכל זאת על המדפים ומצאה אותה במקרה. כשהיא חזרה ליומן לבדוק שוב אם היא רשומה אז היא גילתה שכן מספרו אותה אבל לא רשמו כלום בשורה ( למי זה שייך, כתובת וכו') ובגלל זה גם לא שלחו לי שום הודעה.

מוסר השכל בשבילך, תנסה לברר טלפונית עם כל הגורמים שאתה יודע שהחבילה אמורה לעבור דרכם ( אני אפילו קיבלתי במייל פירוט של מצב נתון של החבילה בכל יום לפני שהיא הגיעה לארץ מ - USPS) לראות אם היא באמת עברה דרכם, אפילו תתקשר לסניף הדואר שלך ותשאל אותם, לך תדע אולי זה אצלם והם אפילו לא יודעים זאת.

אני הבנתי מאנשים בעבודה, שעובדים בתחום הייבוא ייצוא שבגלל שתחילת שנה היו בעיות במשלוחים.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אצלי חבילה לא הגיעה חצי שנה ולטענת הבחור בדואר לא היה מצויין למי מיועדת החבילה אלא כתובת בלבד ולכן לא ידעו מה לעשות איתה, בעניין הזה הם צדקו אבל כאשר הגעתי הביתה ראיתי שהשולח כתב את הפרטים המלאים במין ספח/חשבונית שמודבק על האריזה אבל את זה הם לא ראו :screwy:.

בעניין בקשת חקירה בדואר כדאי לנסות למרות שהם שלחו לי מכתב שהם מיצטערים אבל אין אצלהם את החבילה שלי וכדאי שאני אבדוק עם השולח, לאחר כמה ימים קיבלתי את הזימון לדואר והחבילה צצה לה.

הפיתרון לדעתי בכל מיקרה זה לגשת אליהם ולנדנד כמה שיותר שיעזרו לך כי בטלפון תמיד אין מענה ומנפנפים אותך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

מעוללות הדואר:

חבילה שהכילה בקבוקי יין נשלחה למישהו. החבילה הגיעה שבורה והנמען סירב לקבלה והגיש טופס תלונה על כך ובקשה לפיצוי כספי בשווי השי שנשלח לו (כ- 80 שקל). כעבור חצי שנה של תכתובות, קיבל תשובה כי שולח החבילה קיבל פיצוי על הנזק וכי הוא ורק הוא, מבחינת הדואר זכא לפיצוי, ואם השולח ירצה, הוא ישלח לך שוב את החבילה. :mm_eek:

מי אמר שהדואר לו בסדר :?:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...