Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי פיאט קופה שנת 96 אשר ירשתי מאחי הגדול , בעוד ימים ספורים נגמר לי המלווה ב21.1 ולרגל האירוע אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים וסאב לאוטו , תקציבי הוא בערך 3-4 אלף , פאנל ומגבר יש כבר , עכשיו אם אפשר מקומות מומלצים / רמקולים למיניהם יהיה מצוין , תודה לעונים .

פורסם

יש באילת חנות מצויינת. עוזר לך? אני מנחש שלא.

יעזור לנו לעזור לך. עם תגיד לנו. מאיפה אתה!

ואיזה מגבר יש לך היום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

**, אני מה מהרצליה ובאוטו יש שני מגברים ישנים 1. רוקפורד דגם "PUNCH 160.4 " ומגבר לסאבוופר של סוני

"XM 2540S"

פורסם

הרוקפורד מוצהר 20W RMS X 4 ב 4 אום

הרוקפורד מוצהר 40W RMS X 4 ב 2 אום

ובגישור מוצהר 80W X2. ב 4 אום.

מעשית הוא נותן כ 20% יותר

קישור למגבר

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_160.4/

הסוני מוצהר 50W RMS X 4 ב 4 אום

הסוני מוצהר 60W RMS X 4 ב 2 אום

הסוני מוצהר בגישור 120W RMS X 2 ב 4 אום

http://ampguts.realmofexcursion.com/Sony_XM-2540S/

שניהם לא מציאה. ויחסית חלשים.

אני מציע לגשר את 2 המגברים

מגבר אחד יחזיר את הקדמיים. והשני את האחוריים.

ולהביא מונו בלוק לסאב.

כי אין הרבה סאבים ש120W RMS יזיזו אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

התקציב שלך הוא גדול מדי למגברים האלה, ביחס למה שאתה יכול לרכוש ב-4000 לסאב וקומפננט, הכוונה אתה לא תפיק את המקסימום מהמוצרים שתקנה כי המגברים חלשים, במיוחד הסוני, הייתי מציע לרכוש מגבר בנוסף .

פורסם

אתה יכול לתת לי אז את המקסימום בשביל המגברים האלה ? ואז גם ההשקעה תיהיה קטנה יותר , אני לא מחפש מערכת מטורפת 3-4 אלף זה מה שהקציבו לי לא חייב לבזבז הכל , מחפש משהו חזק וטוב אבל לא חזק ששומעים אותי ממאה מטר .

פורסם

וואלה אני לא מבין את הצעירים של היום אצלהם הכול כן ועכשיו ומהר!! תעשה חיפוש תהפוך כמה אבנים בפורום תיראה המלצות למערכות ב4000אלף שקל.

אף אחד אפילו בפורום אחר לא ישבור את הראש בישבילך הרי אתה רוצה מערכת נכון לא אנחנו אז תעשה חיפוש תחזור לפה עם שאלות והצעות של רכיבים ואנחנו כבר נענה.

לפעמיים צריך להפעיל טיפה שכל ומאמץ בכדי להגיע למשהו אפילו בבחירת מערכת:idea:

פורסם

אין לצטט הודעה מעל!

דבר ראשון פרסמתי הודעה לפני שבוע בערך לא לפני כמה שעות , אז זה לא הכל מיד ועכשיו . דבר שני יש לי שני מגברים שאני לא רוצה לזרוק ופאנל ... , אז כל חיפוש שהרצתי נתן לי מערכת קומלפט בתקציב שלי ... אני רוצה משהו שיתן לי כוח מקסימלי למה שהמגבר יכול לספק ... , דבר אחרון מאיפה אני צריך להבין ברכיבים למינהם ... הרי כאן זה המקום , לא ? אם לו אנא תשלחו אותי למקום שיעזרו לי יותר .

פורסם

יפה אתה עונה לעצמך כאן הוא המקום אז תעשה חיפוש שתוכל "להבין".

לגבי המגברים שלך לא רוצה לזרוק אותם מוכר אותם.:idea:

יהיה מטומטם לקנות סאב ורמקולים ב4000שקל על מגברים כאלה(ישמע לא טוב) ואם אתה תתעקש להשאיר אותם(יש לי הרגשה שדווקא כן) אתה תבין את זה על בשרך שמשהו לא כשורה במערכת שבנית .

אם אתה לא רוצה להכין שעורי בית "להבין" מה זה מגבר ומה זה קומפוננט ואיך הכול עובד ביחד אתה יכול ללכת למתקין"" "שידאג""" לך מאוד ותרגיש שהמצאת את הגלגל מחדש בזמן קנית רכיב במחיר מופקע.

• תוכן חדש...