Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
cobraf תודה רבה על המידע.

היה נתיב אחד לפניה ימינה, וההולך רגל היה בערך מטר מהרכב שלי כשהתחלתי לגלוש למעבר החציה

באמת תיווצר בעיה ואם קורה דבר כזה זו אשמת הנהג, אבל עדיין אין חוק שאוסר לנסוע עד שההולך רגל מסיים לחצות. פשוט צריך לשמור מרחק סביר כדי שאם הוא יחזור לא תחסום לו את הדרך או תסכן אותו.

לגבי התחלת נסיעה זה יכול להתפרש לכל כיוון,אבל הנחת העבודה כאן היא עיניי השוטרת.

בוא נצא מנקודת הנחה שאין לה משהו אישי נגדך כי היא לא מכירה אותך,אז אין לה סיבה להתנכל לך סתם,מצד שני כבר נאמר ההוכח יותר מפעם אחת ששוטרי תנועה צריכים להביא כמות מסויימת של דוחות,עכשיו בוא נגיד שהנושא כאן היה גבולי והיא החליטה לרשום לך דוח בכל מקרה,ולשכת תנועה לא מוכנים לבטל כי גירסת השוטרת היא אותה גירסה,אל תשכח שהיא בטוח לא זוכרת אותך והיא מקבלת העתק מהדוח כדי להתייחס אליו.

בטוח שהיא לא תסתור את עצמה ותרשום שאתה לא אשם זה יהיה קצת הזוי בגלל זה כל הנושא הזה מיותר אלא אם כן השוטרת תעשה מעצמה צחוק בהתייחסות הזאת אין סיכוי לביטול הדוח.

יש בפניך שני אפשרויות,לנסות לבטל את דוח על סיבה טכנית כלשהי ולא חסר כאלה או ללכת לבית המשפט ולהישפט,קח בחשבון שאתה צריך להיות מוכן לבצע לשוטרת חקירה נגדית על דוכן העדים,ז"א קח ותלמד את החומר ואפילו תרשום לעצמך על הדף לגבי השאלות שצריכות להישאל.

כמו כן מה היה מרחק של הנייד או השוטרת עצמה מהמעבר חציה,האם היה קשר עין רצוף ואם המרחק עולה על 50 מטר זה רחוק מאוד,האם רשום בדוח שהיה קשר עין רצוף עם הרכב רגע ביצוע "העבירה" עד לעצירתו המוחלטת של הרכב,האם יש התייחסות לשוטרת הנוספת שנכחה במקום ואם כן האם יש התייחסות שלה לדוח,ואם לא למה לא?????

אלה דברים שיכולים לעזור לך,שים לב לגם לפרטים שלך ושל הרכב,האם הם נכונים,צבע,סוג הרכב,מס רישוי נכון?פרטי מסחרי לא נעשתה טעות?

הדבר השני הוא לבקש המרת הדוח לאזהרה,במקרה הזה אתה מודה בביצוע העבירה והדוח ממור לאזהרה עם תנאי בדרך כלל לשנתיים על עבירות מאותה קטגוריה ועבירות חמורות שנמצאות בתוספת השניה,כמו פס לבן,אי מתן זכות קדימה וכל שאר הדברים הנחמדים,זאת אומרת שבמידה והדוח הופך לאזהרה יש להיזהר שבעתיים כי אם אתה מקבל עוד דוח על משהו שנחשב שקשור לסוג העבירה הקודמת יפעילו נגדך גם את הדוח הקודם,ותקבל את הנקודות שלו

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומאחורי עץ וכאשר המדרכה עדיין אפורה חיכה לו תמרור "אסורה חנייה" חדש ומבריק שהוסיפו בזמן שחניתי שם.

כתבתי מכתב,אתה יודע מה יצא לי.

אם כתבת מכתב והעובדות שאתה מתאר הן נכונות, מוזר שהדו"ח לא בוטל. אם לא בוטל יתכן וטיעוניך לא היו ברורים דיים לקורא או לא היו מדויקים. אילו יכולת להוכיח שהתמרור צץ שם לראשונה בזמן שחנית, סביר שבית משפט היה רומז לתובע למשוך את תביעתו.

יתכן והתמרור שראית רק הוחלף בחדש באותו היום.

אין חובה שהמדרכה תהיה צבועה בכחול לבן, תמרור פותר מהצורך לצבוע. הצביעה נעשית מטעמי נוחות.

היית יכול לבדוק ברשות תמרור מקומית, ממתי מוצב במקום תמרור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר.

הפעם היחידה שערערתי על דו"ח וזכיתי היה כשקניתי רכב ולא הספקתי להשיג לו אישור חנייה במדרכה לבנה עוד כשגרתי אצל ההורים ברחוב שגרתי בו 20 שנה.

אז ביטלו לי.זהו.

פורסם

cobraf היא רשמה בדו"ח שהיה קשר עין רצוף (היא באמת היתה כמה מטרים אחרי הצומת) ושאני לא רשאי לאזהרה (אחד הדברים הראשונים שהיא שאלה אותי זה כמה זמן יש לי רשיון כי היא רצתה ישר לתת לי אזהרה, איזו נחמדה). בקיצור, אין שום דבר בדו"ח שהוא לא תקין חוץ מזה שהוא לא מתאר שום עבירה על החוק. (ממה שהצלחתי להבין לפחות, היה רשום "בהיותם של הולכי רגל במעבר החציה בטרם השלימו את החציה המשיך בנסיעה..." פשוט זה נראה כאילו רשמו את זה עם עט שנגמר לו הדיו וגם הנייר קופי זז לה כנראה אז זה בכלל לא בשורות, שלא לדבר על הכתב יד. אבל אני גם לא מאמין שיבטלו מהסיבה הזאת, בטח המקורי יותר קריא וכבר ביקשתי להישפט אז נראה לי מאוחר מדי להתחכמויות כאלה.)

• תוכן חדש...