Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי הפורום היקרים, אני פשוט נואש ומרגיש אידיוט שאני פותח שרשור כל פעם מחדש על אותה בעיה אבל זה רק הולך ומחמיר,אז ככה למי שלא בקי בבעיה מדובר על לגאסי 90 שעשתה קרוב ל300000 קמ היא בבעלותי 3 שנים בחצי שנה האחרונה הרכב סבל מהיתחממיות בערך 3 4 פעמים הגיע בערך ל110 מעלות הייתה בעיה ברדיאטור לקוי הוחלף לחדש והוצא הטרמוסטט מסיבה שאני עד עכשיו לא יודע,לאחר נסיעה של כחצי שנה ללא טרמוסטט הרכב היתנהג מעולה לא היתחמם לא אכל דלק כמו שהרבה אמרו לי בקיצור היה מצוין , אתמול אני נוסע נסיעה לרחובות וחשכו עיני הרכב שוב מיתחמם המאווררים עבדו כ5 דקות מיכל העיבוי היתמלא עד הסוף בנוזל קירור הצינורות של הרדיאטור היו חמים אבל לא אים לחץ ולא נפוחים,לאחר עצירה של 10 דקות פתחתי את מיכסה הרדיאטור היו חסרים בערך ככוס וחצי עד שני כוסות מים כמובן שמילאתי את החסר ובבוקר בדקתי מים ברדיאטור היה מלא ומיכל העיבוי ירד למינימום,פה חשבתי שהכל בסדר, היום ביצעתי עוד נסיעה ארוכה ושוב לאחר כ40מדקות של עמידה בפקקים ונסיעה מהירה לסירוגין שוב היתחמם הרכב טיפה והמאוורים עבדו הרבה זמן מיכל העיבוי מלא לגמרי והרדיאטור קר מאד ,אני מציין גם שאין מים בשמן ושמן במים בנוסף היה משהו מוזר לחצתי על הגז בקרבורטור פעמיים ואז פסקו המאווררים ושוב הרדיאטור היתחמם ומיפלס הנוזל במיכל עיבוי ירד ,מה אתם חושבים האים אפשר להגיד שלום למנוע מה לפי דעתכם התופעה הנל ולאן נעלמים המים, למה מיכל העיבוי מיתמלא כל הזמן עד למעלה :?: אים אתם חושבים שהמנוע גמור כמה אמור לעלות מנוע כזה של סובארו לגאסי :?: תודה לכולם ומיצטער שזה ארוך וניפתח עשרות פעמים אבל לפני שאני שופך הרבה כסף על מנוע אחר אולי מישהו ממכם יתן לי דעה אחרת תודה חברים יקרים והמשך שבוע טוב.

imprza new age

פורסם

חגי שלום רב!

לפני שתשלם כסף רב ומיותר על החלפת מנוע שלא לצורך, כנס למוסך המתמחה בלאגסי, והמתמחה בניקוז אוויר, לדעתי בעייתך קשורה לבעיית כיס אוויר במערכת הקירור, הגורמת ללכידת אוויר כל פעם במקום אחר, ולעליית הטמפרטורה, עד שלא תנטרל את בעיית כיס האוויר, בעייתך לא תפתר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...