Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל: שני הנושאים המדוברים כבר עלו בפורום ועשיתי חיפוש, אבל: או שלא מצאתי את מה שחיפשתי או שזה לא היה מספיק/מספק. לפי דעתי יש עוד מה להוסיף בעניין ועל כן אני מעלה זאת כאן

1. "ישור קוו" לניסן סאני - אחד מחברי רכש לאחרונה ניסן סאני 93' ואני שולח אותו "ליישור קוו", הבעיה שהוא גר בבער שבע ועובד בקרית-גת ואני לא מכיר שום עסק באזור הזה. גם בפורום לא מצאתי המלצה על עסק באזור הזה, לפחות לא מפי מי שנראה מבין בתחום.

2. בעיות צבע בניסן אלמרה 01' - הרכב בצבע ירוק מטאלי, יש עליו שריטות, סימני צבע של דלתות, כנף עם מכה ועוד מקומות שדורשים פחחות ותיקוני צבע.

הבעיה העיקרית היא הבגאז' והגג - על שניהם יש פיצוצי צבע/לקה ונקודות ראשונות של חלודה:mm_mad:(!!!!!!) וכאן הבעיה - אני מנסה להימנע מצביעת הגג כי זה עלול לפגוע בערך הרכב במכירה(לך תוכיח אחרי זה שלא התהפכת) ומצד שני... חלודה:mm_mad:(!!!!!!)

הייתי אצל דורשיין שעליו המליץ רפי לין באחת הפעמים כאן בפורום ולא קיבלתי תשובה חד משמעית מה עדיף – ציפוי של דורשיין(הם גם עושים תיקוני צבע, אבל ממש קטנים) או צבע.

אגב, אם מישהו מכיר בעלי מקצוע טובים בעניין המדובר באזור הצפון(חיפה, קריות, נצרת) אני אשמח לשמוע

מודה לכל העונים

אבי

פורסם

אני הייתי צובע את הגג, הרכב שנת 93 שווה 15000 ש"ח החבר שלך יחזיק את הרכב שנתיים שלוש וערך הרכב ירד עוד כך שצביעת הגג שולית בהחלט, בנוסף אפשר לשמור את פירוט העבודה במוסך שמראה על צביעה בלבד ללא פחחות מיוחדת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל תודה על התגובה, אבל כנראה לא הבנת את מה שכתבתי:

מדובר ב 2 מכוניות שונות:

1 - סאני 93' בדרום מחפש לה מוסך

2- אלמרה 01' בצפון עם בעיות צבע

אשמח לשמוע תגובות של בעלי מקצוע שבינינו

שבוע טוב

אבי

פורסם
קודם כל: שני הנושאים המדוברים כבר עלו בפורום ועשיתי חיפוש, אבל: או שלא מצאתי את מה שחיפשתי או שזה לא היה מספיק/מספק. לפי דעתי יש עוד מה להוסיף בעניין ועל כן אני מעלה זאת כאן

1. "ישור קוו" לניסן סאני - אחד מחברי רכש לאחרונה ניסן סאני 93' ואני שולח אותו "ליישור קוו", הבעיה שהוא גר בבער שבע ועובד בקרית-גת ואני לא מכיר שום עסק באזור הזה. גם בפורום לא מצאתי המלצה על עסק באזור הזה, לפחות לא מפי מי שנראה מבין בתחום.

2. בעיות צבע בניסן אלמרה 01' - הרכב בצבע ירוק מטאלי, יש עליו שריטות, סימני צבע של דלתות, כנף עם מכה ועוד מקומות שדורשים פחחות ותיקוני צבע.

הבעיה העיקרית היא הבגאז' והגג - על שניהם יש פיצוצי צבע/לקה ונקודות ראשונות של חלודה:mm_mad:(!!!!!!) וכאן הבעיה - אני מנסה להימנע מצביעת הגג כי זה עלול לפגוע בערך הרכב במכירה(לך תוכיח אחרי זה שלא התהפכת) ומצד שני... חלודה:mm_mad:(!!!!!!)

הייתי אצל דורשיין שעליו המליץ רפי לין באחת הפעמים כאן בפורום ולא קיבלתי תשובה חד משמעית מה עדיף – ציפוי של דורשיין(הם גם עושים תיקוני צבע, אבל ממש קטנים) או צבע.

אגב, אם מישהו מכיר בעלי מקצוע טובים בעניין המדובר באזור הצפון(חיפה, קריות, נצרת) אני אשמח לשמוע

מודה לכל העונים

אבי שלום,

אם תצלם את הגג לפני הצביעה, תוכל להראות את התמונה לקונה או לבודק הרכב במכון ואז אין בעייה וחשד של תאונה בגג ובנוסף גם אין ירידת ערך על צביעת גג במודל הזה.

דרך הגב בבאר שבע יש צבע מאוד איכותי בשם "פנסו" הוא יעשה פלאים למעטפת הרכב !.

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מתנצל לא שמתי לב, בכל זאת עדיין חושב שרצוי לצבוע מחדש את המקומות הבעיתיים, כמובן לצלם לפני את הגג ובנוסף את פירוט התיקון אצל הפחח שמעידה על תיקון צבע ולא פחחות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
"מוסך המומחה" בב"ש זה רק לפחחות וצבע.

בברכה - רפי לין :-)

ויש מישהו מומלץ ליישור קוו בתחום הטכני? (טיפולים וכו')

ואם כבר מדברים על הנושא - יש מוסך מומלץ לניסן בצפון? (אם כבר לטפל אז אולי לא רק קוסמטי)

שני ניסנים בשני קצוות הארץ - לך תדאג לכולם :)

אבי

• תוכן חדש...