Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אז ככה, לקחתי את הרכב לבדיקה והתוצאות מצורפות בדף הסיכום.

למי שלא יודע, מדובר בהונדה ג'אז ידנית שנת 2002 שעברה 112,000 ק"מ, יד ראשונה.

לגבי הבעיות הפשוטות, אם אני מבין נכון, בלם חנייה לקוי, זה אומר שצריך לחזק אותו או שיותר מזה? ומה עלות הטיפול יכולה להיות?

בנוסף לזה, מה שהיה ידוע לי לפני הבדיקה מדברי המוכר, זה שצריך להחליף את הבלמים והדיסקים הקדמיים בעלות של 1,200 ש"ח במוסך מורשה.

הדבר הנוסף זה כמובן מצב המרכב, האם לא ליחס לזה חשיבות גבוהה ומדובר בתאונה שיכולה לקרות לכולנו או יש מקום להורדה דרסטית במחיר הרכב?

עלי לציין שהמחיר מחירון של הרכב הוא 51K והמוכר הסכים שנסגור ב 47.5K.

שזה כולל את עלות החלפת הבלמים שציינתי למעלה ובנוסף עלות חידוש רשיון הרכב שיהיה במרץ ובנוסף עלות רכישת מפתח רזרבי במוסך המורשה בעלות של 300 ש"ח והורדה על סעיף המרכב.

ניתן לראות בגדול מהבדיקה שאין בעיות מיוחדות והבוחן אמר לי שמצב הרכב מצויין בהשוואה לגילו המתקרב ל 6 שנים.

אשמח לשמוע את דעתכם בכלליות ולגבי השאלות שהעלתי בנוסף.

המון תודה לכם וסליחה על ההודעה הארוכה!

scan.jpg

פורסם

על פניו תוצאות הבדיקה טובות- בקשר לנזקי הפח, אם אתה מודאג כך את הרכב לבדיקה אצל פחח שאתה סומך עליו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבדיקה כל כך טובה שזה אפילו קצת חשוד - אילו טיפולים עברו על הרכב? ברר אם הוחלפו בולמים, למשל, ושאר רכיבים המקבלים בלאי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראיתי כבר הרבה בדיקות, אבל אני לא זוכר בשום בדיקה שהמנוע ומע' הקירור יצאו כ"כ טובים.

תוצאות טובות, ואפילו טובות מידי(לא במובן החיובי).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

כמו שציינתי בהודעתי המוכר אמר לי שצריך להחליף בלמים ודיסקים בעלות של 1,200 ש"ח במוסך מורשה שאותם הוא לא החליף בטיפול האחרון שעבר על הרכב ב110,000 ק"מ. הוא אמר לי שנאמר לו שניתן לנסוע עם הבולמים עוד 3,000 ק"מ לכן הוא החליט לא להחליף ולמכור את הרכב אך להוריד ממחירו.

הרכב שמור ומטופל רק במוסך מורשה.

מה לגבי ההערות של המרכב ושל הבולמים? מה יש לעשות עם בלם העזר? יש צורך רק בחיזוק או בדבר נוסף לגביו?

והאם יש עוד מקום להוריד במחיר לאור מה שציינתי בהודעתי הראשונה?

תודה.

פורסם

בתור התחלה יש הבדל בין "בולם" לבין "בלם".

בהודעה הראשונה כתבת שצריך להחליף בלמים משמע צלחות ורפידות קדמיות. לעומת זאת, בהודעה שנייה רשמת שצריך להחליף בולמים ודיסקים ? לא מסתדר . אהמר ואגיד שצריך להחליף דיסקים קדמיים ורפידות קדמיות וזאת בשל המחיר הרשום 1200 ש"ח. קשה לי מאוד להאמין שדיסקים+רפידות+זוג בולמים קדמיים עולים כולם יחד 1200 ש"ח.

בכללי, הבדיקה נראית יותר מדי טוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

אין מקום להוריד במחיר.

בולמי זעזועים ודיסקי בלימה לא יעלו 1200 שקלים, צפה למחיר כפול בערך (כולל עבודה). אין דבר כזה "ניתן לנסוע עם הבולמים עוד 3000 ק"מ" - אף אחד לא יכול לכמת את זה. בכל מקרה ההורדה שלו במחיר ראויה בהחלט. באשר לבלם היד - במהלך הטיפול בבלמים ניתן יהיה לסדר את זה במוסך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התכוונתי לבלמים ודיסקים (בולמי זעזועים תקינים) טעות שלי, סליחה.

אוקיי הבנתי. וההערה לגבי המרכב? לא ליחס לכך משמעות רבה?

רב תודות לכם על התגובות!

פורסם

אני חייב לציין, שזו הבדיקה הטובה ביותר, שראיתי אי פעם.

אגב, למכוני בדיקה כשה לרשום הערות לגבי פעולת הגיר הרציף, כי הדברים הרגילים, כמו "נקישות בשילוב הילוכים", "החלפה מאוחרת", "השהיה בשילוב" וכו', לא רלוונטים כאן. בגרפים של קומפיטסט, שמראים נק' החלפת הילוך, מתקבלת עקומה יפה ושטוחה.

פורסם

אני בחרתי את המכון, מדובר בחבר לעבודה שאני סומך עליו לחלוטין, ציינתי זאת בהודעות קודמות שהיו לגבי כדאיות קניית הרכב.

הרכב שמור ומטופל לפי הספר, משמע כל הטיפולים בזמן ורק במוסך מורשה.

BUKI : אם התכוונת לרכב המדובר, אז הגיר הוא גיר ידני ולא רציף.

פורסם

בחיים, אבל בחיים לא ראיתי בדיקה כזו טובה. אין שום כסת"ח, הכל תקין.

לך על זה! אגב, זה שהבולמים לא הוחלפו לא אומר שהם לא תקינים. יש רכבים שבהם היצרן ממליץ להחליף בולמים גם אחרי 200K ק"מ נניח. אל תחליף סתם.

אגב, לגבי הפגיעה בדופן שאלת אותו למה הוא התכוון? הרכב לא קיבל מכה באחד העמודים, נכון?

אביעד

פורסם

התכוונתי כאמור לבלמים ולא לבולמים. אני לא יודע מה היצרן ממליץ.

ידוע לי שבעל הרכב שהיה בטיפול במוסך ב110K נאמר לו שצריך להחליף בלמים ודיסקים אך מכיוון שהוא היה מעוניין להחליף את הרכב, ברכב דומה אך חדש, הוא החליט לא להחליף את הבלמים והדיסקים ולחילופין להוריד במחיר.

הבנתי גם שהגלגלים הוחלפו לפני שנה וכך גם המצבר.

רצועת טיימינג לא קיימת יש שרשרת.

אגב, טיפול הבא נחשב טיפול גדול, גם במחיר. אם ניתן בכלל להסתמך על מה שכתוב באתר הונדה ישראל.

פורסם

יש לי רק דבר אחד לומר לך:

תתחדש, ותהנה מרכב מעולה! (אם אתה מוותר על הרכב, אני מוכן לסגור עליו :-))

מצפים לתגובות לאחר התרשמות ראשונית מהרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...