Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים לפוקוס 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלתי בעבר, היום השאלה קצת יותר מכווננת,

אני מעוניין להפוך את הנסיעה בפוקוס לרכה יותר, משמע בולמים שירככו את הנסיעה וכביש משובש לא יורגש כל כך, ולנסיעה ארוכה תהיה פחות השפעה על הגוף - כי הכל רך יותר..

אין שום דבר רע בולמים שיש לפוקוס שלי היום - הם מצוינים - אם אני רוצה את דרגת הקשיחות שלהם, מה שכיום אני לא מעוניין להשאיר, אז זאת הסיבה.

יש מספיק ת'רדים פה שאומרים שלא כדאי להזמין מחו"ל חלקים, ובמיוחד שאני לא מכיר ולא יודע מה להביא, בכלל נראה לי כדאי לוותר על הרעיון להביא לבד - אז אני רוצה לשאול מי יכול להמליץ על מוצר טוב, בולמים קדמיים ואחוריים, אם יודעים איפה לעשות וכמה עולה.

מבחינת גאוגרפיה - בין חיפה לתלאביב תופש בסדר מבחינתי.

אשמח לתגובות :)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

אתה לא מקבל תשובות - כי זה בעיה ...

גם אם יבטיחו לך, כי החלפת בולמים, לדגם אחר, תשפר את רכות הנסיעה - אל תקח .

רכב עובר מבחני יציכות, הבולמים והקפיצים מתוכננים, ליציבות מישורית, צידית, מעבר מהמורות ושיכוכם, ונוחות ,

שינוי אחד המישתנים, יגרום לשינוי באחרים - במעבר על מהמורות בכביש, הרכב ירכון מעלה מטה, היציבות הצידית

שלו תשתנה, והוא יכול לברוח מהמסלול ... ובעיות בבלימת הרכב .

הטוב ביותר - פנה למחלקה הטכנית, של היבואן " דלק מוטורס " אולי יש להם, מידע בנושא .

הרכבים הללו, נמכרים גם באמריקה, אולי שם הם מכוילים ליותר רכות .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא הבנתי למה אתה רוצה לעשות את הבולמים יותר רכים? :shock: לא תקבל איכות נסיעה משופרת, ההפך, תרגיש רע יותר. אם היית אומר שאתה רוצה להקשיח אותם אם איזה בילשטיין גז - הייתי מבין אותך, אבל לרכך..... נשמע הזוי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ליין, תודה.

בורזום - זה בשביל נסיעה חלקה יותר - רכה יותר.

אז תצטרך לקחת בחשבון שאת הפניות תקח מעכשיו באיטיות רבה יותר.

בהתנהגות הרכב זה יפגע חד משמעית.

פורסם
כן אני יודע,

לא מדובר בשינוי קיצוני, אני יודע שזו משוואה של אחיזה לעומת "נוחות" - אבל אני לא מחפש משהו קיצוני

אני בספק אם תמצא בולמים "רכים במיוחד" עבור הרכב שלך, בולם לא אמור להיות רך, נוחות הנסיעה מתבטאת מכיול המתלים ברכב. או שתחליף את הרכב לאיזה אמריקאית ישנה או שתפסיק לבלבל לעצמך את המוח.

פורסם

כמו שאמרו פה כבר לא ניתן להחליף בולמים ל"רכים" יותר מהסיבה שזה עלול לפגוע ביציבות הדינמית של המרכב. מה שאני ממליץ לך הוא קודם כול לבדוק את לחץ האויר בצמיגים יכול להיות שהוא גבוה מהוראות היצרן וכמו כן בדוק שלא הותקנו לך בטעות צמיגי רכב משא מחוזקים שגורמים לתחושת הנוקשות.

פורסם

תראו, אני לא מבין בתחום הזה, אז ייתכן ומדובר במתלים ולא בבולמים, אני לא יודע. זה לא עניין של לחץ אויר, אני ממלא לפחות פעם ביחומיים שלושה, מוודא שהלחץ בסדר ובהתאם למשא ברכב.

הצמיגים מצוינים ומתאימים לרכב - זה לא בעיה ברכב אלא דווקא משהו שאני מעוניין לשנות.

אם לא ניתן לשנות משהו ברכב, ברמה שישאר בטיחותי כמובן, אז לא ניתן - ואם זה המתלים ולא הבולמים וטעיתי, גם אפשרות..

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...