Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רעש פירפור בזמן שיחרור קלאץ' מעיד על קלאץ' גמור ?

בתקופה האחרונה, בזינוק מעט אגרסיבי או בהחלפת הילוכים מהירה, נשמעים אצלי ברכב רעשים, שמזכירים רעש פירפור צמיגים, מעין יבבה קצרה, שנשמעת בדיוק בנקודת החיבור של הקלאץ'

לא מדובר כמובן בפירפור צמיגים, כי זה קורה בכל ההילוכים, ולא רק בראשון.

הקלאצ' אצלי "גבוה" ועבר הרבה (250K), האם זה הסוף שלו?

מעבר לרעש, לא מורגשת החלקה.

פורסם
אפשר לדעת איזה רכב עובר 250 אלף על מצמד מקורי?

כל רכב עם נהג טוב יעבור 250 אלף על המצמד המקורי.

ל- BUKI

נראה לי שהקלאצ' נשחק והניטים כבר נוגעים בגלגל התנופה.

פורסם

בעינין ניקוי בית מיצערת פונטו ספייס 2001 אוטומטית, ניקיתי את בית המצערת ולאחר הניקוי הטורים היו גבוהים ,היתברר שצריך לאפס את המחשב ,עשיתי את הפעולה של האיפוס בעצמי, וזהו סדר האיפוס, מסובבים את המפתח בסויץ עד לנקודה שבו המנוע הוא ליפני התנעה וממתנים כ3 4 דקות, סוגרים את הסויץ ומניעים את האוטו ואז הטורים חזרו למצב הטבעי , יעקב ,

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

ההודעה המקורית נפתחה לפני 3 חודשים, כמובן שאני לא יכול לשנות כותרת. מדובר ברנו קנגו 1.9D מודל 2000.

מאחר והרעש הופיע רק בשיחרור קלאץ' מהיר ואגרסיבי, ולא הייתה שום החלקה, המשכתי לנסוע ככה.

היום הרגשתי בפעם הראשונה, שהקלאץ' מחליק, בהאצה ב"פול גז" בהילוך שלישי.

קילומטרז' היום הוא 268 אלף ק"מ, הקלאץ' עדיין מקורי, מעניין אם שברתי כאן איזה שיא ?:-D

קיבלתי שתי הצעות מחיר להחלפת קלאץ' - מוסך מורשה רנו - 2500 ש"ח. אחד המוסכים, שחברים כאן בפורום - 1600 ש"ח.

כולל מע"מ בשני המקרים. מה אתם אומרים על זה?

תודה.

פורסם

במקרה השני מדובר בקלאץ' של VALEO, שלדעתי לא פחות טוב מהמקורי. אולי אני טועה.

אין כרגע תוכניות להחליף את הרכב, וכמה עשרות אלפי קילומטרים זה כמה חודשים אצלי, נוסע מעל 5000 ק"מ בחודש.

• תוכן חדש...