Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה מדברת על רכבים עם גיר אוטומט, נניח ואני לוחץ חזק על הברקס ועל הגז שהידית על D לא הרבה זמן נגיד גג 3שניות על 3Kסל"ד יגרם נזק/בלאי מואץ?

למה בדיוק יגרם נזק/בלאי לגיר או לממיר מומנט או למשהו אחר?

אם קשה להתייחס לשאלה בכללי אז נדבר למשל על מאזדה לאנטיס.

ועוד משהו, כדי לפרפר עם הגלגלים מה עדיף לעשות? - לעלות את הסל"ד כאשר הידית על N ואז להעביר לD או לילחוץ על גז וברקס ביחד? איזה שיטה טובה יותר ולא תיגרום נזק או הכי פחות נזק?

אל תחשבו שאני עושה שטויות כאלה פשוט אני רואה אנשים מתעללים ברכבים שלהם וזה מסקרן אותי..

תודה

פורסם

לחיצה על ברקס וגז בו זמנית תיגרום לנזק משמעותי בממיר מומנט שבגיר .

שילוב מ N ל D עם סל"ד גבוהה גם כן גורמת לנזק בלתי הפיך לרכיבי הגיר , תושבות גיר , תושבות מנוע , ציריות .

פורסם
אל תחשבו שאני עושה שטויות כאלה פשוט אני רואה אנשים מתעללים ברכבים שלהם וזה מסקרן אותי..

תודה

פעולה כזו תגרום נזק רק למכוניות בבעלות פרטית.

לרכבי ליסינג יש מנגנון מיוחד שמגן עליהם מפני כל נזק.

בשבוע הבא:

האם סוכר בדלק גורם לנזק במנוע?

פורסם
בשבוע הבא:

האם סוכר בדלק גורם לנזק במנוע?

ברור, תיגרם סתימה רצינית.

אתה רציני בנוגע למנגנון ברכבי ליסינג נשמע שאתה צוחק חחח..

פורסם

ברור שהוא צוחק!!!!

איזה מסטול אתה.

לחיצה על גז וברקס ביחד יכולה לגמור את הגיר, בקלות ובזמן קצר מאוד.

(ראיתי סרטון על זה לא מזמן, אחפש אותו כדי להעלות פה)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז איך עדיף לפרפר באוטומט בכמה שפחות נזק? ללחוץ על ברקס וגז, או לעלות את הסל"ד שהידית על N ואז להעביר לD?

או שיש עוד שיטות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...