Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו b4' לפני כמה ימים התקנתי מערכת, וחשבתי בהתחלה שאני מרוצה, אבל שומעים ממש על הפנים!

יש לי 2 מגברים של jbl אחד 4 ערוצים 60 *4 ואחד 2 ערוצים לא יודע כמה הוא בדיוק.

מקדימה התקנתי קומפוננט של אינפיניטי רפרנס, ומאחורה מורל פולס, אבל מאחורה בנתיים לא מותקנים טויטרים, כי אני צריך להשיג את הבתים של הטויטרים כדי להשקיע אותם בתוך הדלת. וסאב של jbl.

בקיצור שומעים ממש מגעיל, אנמי, כשיש צלילים שהם טיפה דקים, או מה מה שנקרא כשזמרים עולים גבוה בקול ,הטויטרים של האינפיניטי ממש צורמים ומזייפים. והמורל מאחורה נשמעים על הפנים, יכול להיות שזה בגלל שהם בלי הטוויטרים, אבל עדיין- נשמעים כל כך מגעילים.

המערכת מותקנת על הרדיו דיסק המקורי, והתקינו לי עם 2 מנחתים כסופים מתכתיים כאלה, שיש להם כל מיני ברגי כיוון עליהם, המתקין המליץ לי עליהם על פני הפריפיראל, והלכתי איתו, מקווה שזה לא כל מה שהורס את הסאונד.

הבנתי שיש לb4 על הפנים של מערכת, ובכלל כל הסיפור של המנחתים מוריד מהאיכות, אבל עד כדי כך??

ברכב הקודם שלי היו מותקנים אותם רכיבים, רק שלא היה לי את האינפיניטי, אלה מקדימה הפולס, ומאחורה 6 על 9 של ג'י בי אל, והיייתי מרוצה עד השמיים.

מה אתם אומרים? כדאי להתקין 6 על 9 על המגש האחורי (צריך לחרר אותו), ולוותר על הקומפוננט מאחורה?

מה לעשות? שילמתי, והתבאסתי..

פורסם

אינפיניטי .... זה גועל נפש בכל מה שקשור לאודיו ברכב .

במיוחד הסדרות הנמוכות שהם שואה עולמית , אפילו ה kappa perfect לא מגיע לרמה של מורל דוטק .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

פתחת מלחמה. ולא איתי. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ניסינו לכוון גם מהמגברים... שעותת, יש שיפור, אבל עדיין זה לא זה.

הבנתי שהטויטרים של האינפיניטי על הפנים, יש לי את הטויטרים של הפולס שכרגע הם לא בשימוש, זה אפשרי להחליף לאינפינטי את הטוויטרים באלו של הפולס? אני זוכר שממש הייתי מרוצה מהפולס כשהם היו מותקנים ברכב הקודם.

אז מה אתם אומרים? מתלבט בין 2 אפשרויות.

להשאיר את האינפיניטי(עם הטוויטרים של הפולס) מקדימה, ולהתקין במגש האחורי זוג 6 על 9.

או להעביר את האינפיניטי (עם הטיויטרים של הפולס) לדלתות האחוריות, ומקדימה להתקין דוטק אוביישן.

מה כדאי?

פורסם

לדעתי הוספת 6X9 מאחורה לא תשפר את איכות הצליל כמו שאתה רוצה

הייתי מתקין את הדוטק מקדימה ואת האינפנטי מאחורה

אם יש לך רדיו דיסק אתה יכול לחבר אותו זמנית קרוב למגברים ולראות איך שומעים

ואז תוכל לדעת מאיפה באה ירידת האיכות

פורסם

תקשיב ה מערכת (רדיו דיסק) לא פחות חשוב באיכות...

יעני דבר ראשון זה שיהיה רדיו דיסק טוב כדי שיהיה איכות טובה..

גם כמו המאזדה מגיע מורכב ו וואלה על הפנים האיכות שלו אי אפשר להגביע בגרושש קמת מגביע והכל מטעוות..

תשאיר את זה ותוסיף שם רדיו דיסק (תא כפפות וכאלה)... אם כבר השקעת עדיף..

ותמנחתים תמכור תציין שזה פתרון ל מאזדה 3 וכולם יקפצו על זה

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

מניסיון מערכת שלא כוונה נכון יכולה להשמע זעווה

יש כאן המלצות לבעלי מקצוע שיוכלו לעזור לך בכיוונים (ללא מחיר\סימלי) ואם על הדרך לא תהיה מרוצה

תוכל במקום להתייעץ איתם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

עצה של ממש אני לא יכול לתת לך.

אבל לי קרה דבר כזה פעם.

רכשתי מערכת בהמון כסף ולקחתי רק רכיבים איכותיים, בסוף התאכזבתי קשות.

לדעתי זה היה קשור יותר להתקנה מאשר לרכיבים.

אני אישית מכרתי את כל הציוד, והאמת היא שאף אחד ממי שקנה לא התלונן אח"כ שהציוד לא היה לו טוב

.

לדעתי? עשיתי טעות, אני בטחח שאם קצת סבלנות, אולי התקנה טובה יותר וכמה כיוונים והחלפה של חלק מהרכיבים רק (גם זה לא בטוח שהיה צריך) הייתי יכול להגיע לתוצאות מצויינות.

פורסם

במיוחד הסדרות הנמוכות שהם שואה עולמית , אפילו ה kappa perfect לא מגיע לרמה של מורל דוטק .

הסאבים של אינפיניטי מסדרות הקאפה והקאפה פרפקט הם סאבים פשוט מעולים, ואם לוקחים בחשבון את תג המחיר הנמוך שלהם בכלל אין על מה לדבר.

הסט קומפוננט של אינפיניטי קאפה פרפקט הוא סט נהדר רק שבתג המחיר שלו אפשר למצוא דברים הרבה יותר טובים.

כשמדברים על הסדרות הנמוכות של אינפיניטי ברמקולים, אכן - לא שווה את המחיר.

היה לי את הרפרנס שלהם והבעיה היתה שיש לסט הזה רק תחום אחד שמנגן טוב (למען האמת מעולה) וזה תחום המיד.

הטוויטרים רצחניים וחסרי פירוט ואילו המידבאס - הוא מיד, אין שם שום קשר לבאס, אבל הוא מיד נהדר ביחס למחיר שלו.

אני חושב שהבעיה הכי גדולה כאן של פותח הת'רד היא שהוא קנה מוצר (רמקול) שהוא בניגוד לצוויון הצליל האהוב עליו ולכן הוא לא מרוצה, לרבות סט קומפוננט שפשוט לא מספק את הסחורה.

הייתי מציע לפותח הת'רד להחזיר את המורל לקדימה, לקחת את האינפיניטי ולהעביר אותו אחורה ואולי אפילו להתקין אותו בלי הטוויטרים רק בכדי להשלים קצת צליל ליושבים מאחור ולא יותר, להשאיר את הסאב כמו שהוא ולחזור ולהנות מהמערכת.

או למכור את כל הרמקולים (למעט הסאב) ולשדרג לסט טוב יותר של מורל או DLS אם כבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני שמוכרים קונים מחליפים משדרגים וכו" עדיף לבדוק את ההתקנה כי לפי התיאור יכול להיות והדגש הוא על יכול להיות שאולי יש בעיה כלשהי בהתקנה.

• תוכן חדש...