Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי לי בפנסוניק 5401 שבפירוש אני יודע שיש לו חיבור AUX אבל אין לי מושג איפה הוא :roll:

ברכב השני שלנו יש לי פנסוניק 1303 שהחיבור נמצא על הפנאל בצד ימין למטה אבל זה לא ככה ב5401

איפה החיבור הזה מתחבא?

אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

יכול להיות מאחורה עם מתאם. לא מכיר את הHU הזה מקרוב אבל אם אין RCA מאחורה אז רק עם מתאם לשקע שאמור להיות שם.

:-) just smile
פורסם

חציל אחי יש מאוחרה במערכת כי זה כמו בפיוניר הסדרה החדשה כמו שלי

יש לי כניסת AUX מאחורה..וככה גם בפנסוניק יש מאחורה או בצמה או לייד הכניסות של המגברים

פורסם

תתתחדש! גם אני התחדשתי בכזאת. יש לך מאחורה צמה של 4 חוטים(2 אדום 2 לבן) 2 מהם זה יציאה לסאב והשניים האחרים כניסת AUX

יש דף צהוב בשקית של החוברת שמפרט בדיוק מה כל חוט עושה.

פורסם

אוקיי תודה לכם אבל זה לא כמו החיבור שיש בפנסוניק השני שיש לי..

תגידו אם אין לי סאב ומגברים בנתיים איך אני צריך לכוון את המערכת?

שמתי על FLAT

BASS 0

TREB +2

ויש שם עוד עניין של הרצים שאין לי מושג מזה עושה, אני לא מדבר על לחתוך את הסאב כי אם הוא לא מחובר זה לא משנה מה כתוב לי שם נכון? אני מדבר על אפשרות שאני יכול לשים 50/100/200HZ : אם זה על 100 אז הFLAT באקולייזר מסומן ואם זה על משהו אחר הסימון ממנו יורד.

יש אפשרות להסבר קטן?

עריכה:

חשבתי שבגלל שהחלפתי את הפאנל המקורי של האוטו יפסיקו הקפיצות של השירים באמצע נסיעה כאשר אני עולה על בורות או במפרים וכו' אבל זה לא הפסיק וכל תזוזה קטנה באוטו גורמת לשיר "לקפוץ"

איך אני יכול לסדר את זה?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

חבל לי לפתוח עוד דיון בקשר לשאלות בהודעה מעליי,

עזרה תתקבל בברכה

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...