Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צורך דלק בצורה מוגזמת - בערך ליטר בכל 7.5-8 ק"מ בתוך העיר, הנהיגה שלי רגילה ולא פרועה, הטורים לא גבוהים מהרגיל. מה יכולות להיות הסיבות? ומה הצריכה הממוצעת לרכב זה?

פורסם

פרט גודל מנוע(אני מניח אוטומטי) גודל מנוע(אני מניח 1300), ומתי טיפלת בקרבורטור לאחרונה?

מעדע כללי" שררייד 1300 אוטומטי אינו חסכוני, בוודאי לא בעיר, בסצע נסיעת מבחן מחוץ לעיר ונסיעה משולבת, וחזור לדווח, הנתונים שציינת הם בגדר הסביר.

בברכה

.... ברוך בואך לפורום, להבא עשה לך מנהג של קבע, וציין בתחילת השרשור או בסופו או בכותרת, את סוג הרכב שנת היצור וסוג תיבת ההלוכים.

חג חנוכה שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב הוא בעל גיר ידני מנוע 1300 סמ"ק, לגבי הקרבורטור אני לא יודע מתי בוצע בו טיפול לאחרונה, קניתי את הרכב לפני חודשיים. הבדיקה של הצריכה נעשתה רק בנסיעה משולבת(7.5-8 ק"מ לליטר)

אני אשמח לשמוע לגבי הטיפולים שצריך לעשות לקרבורטור, מה התדירות, ומה המחירים.

• תוכן חדש...