Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח דרך שירביט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לחדש את הביטוח המקיף של רכבי. אני נהג צעיר, בן 22, עם 3 שנות ותק וללא תביעות.

אני לא נוהג ברכב שנחשב ספורטיבי או גניב במיוחד.

ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי היא דרך חברת שירביט. חיפוש בפורום מעלה חוות דעת לא חיוביות במיוחד על חברה זו.

בד"כ אין לי בעיה לשלם מעט יותר על שירות. הבעיה היא שבמקרה זה ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי מלבד שירביט היא 40% וברוב האחרות זה למעלה מ 70% יותר.

אלה הפרשים אדירים שאני די מתקשה להבין. האם באמת שווה לשלם כ"כ הרבה יותר רק כדי להמנע מהם?

נהגים צעירים אחרים - מה אתם עושים?

פורסם

תשלם יותר ,זה שווה את המחיר שתשלם עבור ההפסדים בתביעה הראשונה שלך

גש לסוכן ביטוח במסגרת העבודה המשפחה תצטרף לגוף גדול מול סוכן ביטוח פרטי (עם שם ,כתובת ופרצוף אנושי)אשר תוכל לגשת אליו ולהתייעץ עמו ,אשר ילחם עבורך בתביעות מול חברת הביטוח או צד ג'

אין מחיר למגע האישי

יגאל

פורסם
תתרחק כמו מאש! חרא שירות, שקרנים ורמאים, אני מבוטח דרכם ומתחרט על כל רגע!

X 3 שזה אומר אותי וחברים שברחו גם כן ,המחיר מושך כמובן אבל כמו שאמרו השרות חרא ובמיוחד לחברה צעירים ,מי שיספר לך סיפורים טובים עליהם אז כנראה שהוא לא התנסה איתם במצב שצריך אותם (לעומת הסוכן ביטוח שלי היום אין מה להשוות)

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ברור שתמיד עדיף סוכן עם פרצוף וכתובת.

אבל במקרה הזה הסוכנים האלה דורשים לפחות 60% יותר (חוץ משניים, שמסתבר שמבטחים בעצמם דרך שירביט).

ואני אומר את זה אחרי סקר שוק מקיף - אני כבר שבועיים בודק את העניין.

הדבר העצוב הוא שלמרות דמי הביטוח הגבוהים מאוד לנהגים צעירים ההשתתפות העצמית היא אדירה (בכל החברות) ולכן גם אם חלילה קורה משהו באחוז גדול מהמקרים עדיף לסגור את זה מחוץ לביטוח.

ביתר המקרים אני מניח שאף חברה לא רצה לשלם, אבל כולן כן משלמות בסוף (גם אם צריך התערבות חיצונית כדי שזה יקרה).

אני מניח שאין מה לעשות אלא לחיות עם הביטוח בתנאים האלה בגיל הזה..

רק שלא נזדקק להם.

פורסם

ממליץ מאד להתרחק מהחברה הנ"ל - שלם יותר כדאי שאם תצטרך תהיה תמורה למה ששילמת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

דבר אחד אני רוצה להבין:

כל אלה שפוסלים את חברת ביטוח "שירביט" באמת הרגישו את זה על בשרם, או פשוט מוזנים מהמידע בפורום?

ניראה לי מוזר שיש כל כך הרבה תגובות שליליות על חברת ביטוח שרק מלפני כשנה נהיתה לחברה עצמאית.

יש לי הרגשה ש- 80% מהמגיבים פשוט טוענים את מה ששמעו פה בפורום מכמה משתמשים שבאמת "נעקצו" עי שירביט קודם.

אני בעצמי חידשתי ביטוח השנה בשירביט, אבל שוקל לעבור לחברה אחרת בשנה הבאה רק בגלל התגובות פה בפורום.

השאלה היא: האם באמת כל אלה שטוענים "שירביט - אל תתקרב" בטוחים בזה?

נ.ב.

אני מדבר כמובן לא רק על השירשור הזה, אלא על כל אלה שנפתחו גם לפני (היו לא מעט כאלה).

פורסם

אני לא יודע בת כמה שירביט, המקרה שלי איתה הוא בן שנה ורבע (אוגוסט 2006)

לא הייתי מבטח אצלם גם אם הייתי צריך לשלם כפול. קבוצה של רמאים שמשלמים בקלות אבל לא מוכנים לשלם. עושים צרות ומנסים לסחוט את הלקוח כדי לשלם כמה שפחות.

מניסיוני הפניקס הכי טובים למבוטח, משנים של ניסיון משפחתי . לפעמים יש בעיה לבטח עצלם כי הם לא רוצים לקוחות בעייתיים, אבל אם אתה לקוח, נפגעת? תקבל באופן זריז והוגן.

• תוכן חדש...