Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי טיפול הטיימינג הקרב ובא

עופר106R16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל הצדיקים עוד הובטח בילדותם :lol:

חודש הבא אני צריך לעבור טיימינג ורציתי לדעת מה עוד כדאי לבדוק על הדרך ומה המחירים גם

הייתי אתמול אצל דני לוי וטיפול אצלו עולה 800 שקל לפני מע"מ. מה אתם אומרים, יקר :?:

מה ששכחתי לשאול במוסך, זה אם הרצועה מקורית או לא :roll: . איך שהבנתי זה חשוב, כי עם טיימינג לא משחקים.

אני גם רוצה להחליף על הדרך את גומיות השסתומים שהתייבשו כבר. כמה זה :?:

אז לכל הצדיקים פה אני ממתין לתשובות שלכם.

תזכו למצוות :silly:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שהצעת המחיר שקיבלת כוללת החלפת רצועת טיימינג מקורית

המחיר סביר אבל אני מציע להחליף גם את משאבת המים (אם לא הוחלפה עד כה) ואת המותחן טיימינג.

החלפת גומיות שסתומים דורשת פירוק הראש,והחלפת אטם ראש מנוע,סט אטמים סעפת יניקה, אטם סעפת פליטה, אטם מכסה שסתומים וכיוון שסתומים

כפי שאתה כבר מבין מדובר בעלויות אחרות לחלוטין.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתב כבר קודמי, החלפת טיימינג מחייבת את החלפת הלאגר והמותח במקביל. כמו כן, מאחר ומשאבת המים "יושבת" על הטיימינג, אכן מומלץ להחליפה במקביל (וזה נכון גם להפך - אם מחליפים משאבה אז עושים כבר טיימינג).

בנוגע להחלפת גומיות של מובילי שסתומים בפיג'ו סיטרואן ניתן גם (ונהוג במוסכים מורשים) לבצע ללא פירוק הראש - 1,000 ש"ח בערך.

HFturbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...