Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשרפו לי כמה נורות בגולף 2002; גם מאחורה וגם הפנס הקדמי (חיצוני).

לנוכח העובדה שאצטרך להחליף עוד הרבה נורות בחיי הרכב, אז שתי שאלות:

1. איזה סוג נורות אני צריך?

2. איפה כדאי לקנות (ירושלים)?

פורסם

החברות המובילות הן: פיליפס,וOSRAM וHELLA (מקווה שרשמתי נכון את השמות).

אתה יכול לקנות בכל חנות של חלקי חילוף.

אל תתפשר על מנורה שלא מהחברות הנ"ל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שלום לחבר,

כפי שכתב קודמי תרכוש אך ורק מנורות תוצרת החברות שהוא ציין. ניתן לרכוש קיט של כול המנורות במחיר מוזל.

שים לב מנורה ראשית H7 צד שמאל (צד המצבר) קשה מאוד להחליף למי שאין לו ניסיון בהחלפת מנורה זו (צריך כף יד וזרוע דקים) בכדי להחליף מנורה זו.

בקבצים המצורפים יש תיאור מדוייק של כול נורה (מתח והספק) סימנתי לך בכחול.

אחורה.pdf

קדימה.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התשובה המפורטת...

בגולף הקודם שלי, הייתי פשוט ניגש לצ'מפיון לקנות דברים כאלה, אבל הייתי רוצה לדעת באיזה חנויות ניתן לקנות ערכות כאלה בירושלים.

פורסם

מנורות תוצרת HELLA (קיטים) יש גם באוטודיפו אך שים לב לרכוש בנפרד גם מנורה של 12V/10W לאור אחורי מכיוון שאני חושב שבקיט מגיע מנורה של 5W.

פורסם

לקח הרבה מאוד זמן וחיפושים שונים בגוגל, אבל הצלחתי להתקין את המנורה הראשית H7 בצד הנוסע. אמליץ על אתר זה למעוניינים - http://laudeman.com/volkswagen/golf_headlight.html. התמונה שהבאתי למטה (מהאתר הנ"ל) היתה קריטית להבנת מה קורה שם בפנים.

נראה אם/מתי שיישרף המנורה בצד הנהג אם אצליח להשתחל פנימה בלי להוציא את המצבר...

golf_headlight_10.jpg

פורסם

אחרי שתחליף פעמים שלוש את המנורה בצד המצבר תוכל להיות מדריך להחלפת מנורות בגולף. לפחות מספר פעמים החלק המתכתי שמהדק את המנורה למקומה יפול לך מתוך בית המנורה קצת כאב בידיים ותלמד.

במוסכי צ'מפיון גובים 120 שקל כולל עבודה עבור החלפת מנורות.

פורסם
לקח הרבה מאוד זמן וחיפושים שונים בגוגל, אבל הצלחתי להתקין את המנורה הראשית H7 בצד הנוסע. אמליץ על אתר זה למעוניינים - http://laudeman.com/volkswagen/golf_headlight.html. התמונה שהבאתי למטה (מהאתר הנ"ל) היתה קריטית להבנת מה קורה שם בפנים.

נראה אם/מתי שיישרף המנורה בצד הנהג אם אצליח להשתחל פנימה בלי להוציא את המצבר...

אם אתה מחליף בצד אחד הסיכוי גבוה שבצד השני ישרף לך בזמן הקרוב ,

אני הייתי אחראי צי רכב בחברה, ופשוט זה מה שקורה ברוב הרכבים,

כשנשרפת לי מנורה קדמית (פעם בשנה וחצי - שנתיים ) אני מחליף את שתי המנורת הקידמיות כבר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

ממליץ על נורות OSRAM (למרות שאם היתה נשרפת לי נורה, הייתי מנסה את הפיליפס BLUE VISION)

באוטו דיפו הן נמכרות בסדר גודל של 80 ש"ח ליחידה(!!!)

בחנוית החלפים השונות באיזור רחוב המסגר ניתן לקנות יחידה ב20-25 שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרק: את החלק המתכת הזה שמהדק את הנורה, פירקתי לחלוטין בהתחלה. להשחיל את הפינים בחזרה לקח הרבה מאוד זמן, ואם לא הייתי מוצא את התמונה הנ"ל באינטרנט, הייתי נאלץ ללכת למוסך... יצאתי בהנחה שבצ'מפיון ירצו 100+ ש"ח, וכפיצוי לעצמי, אקנה איזה בקבוק יין טוב.

MX-5: כפי שנאמר בקישור שהבאתי:

This is the most complex headlight replacement I've seen on a modern car.

מתי שיישרף בצד הנהג, אחליף, כנראה בעזרת הידיים של חברה שלי.

אייל: קניתי מתוצרת HELLA. פעם הבא שאני קופץ לת"א, אקנה עוד נורות ברח' המסגר (שילמתי 40 ש"ח כ"א).

• תוכן חדש...