Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נקישות בסלון בולמים סיימו את חייכם הרכב אפילו קצת רוקד אושזה רק נראה לי

עשה 142,000 . אני חושב להחליף לו בולמי זעזועים

1)כמה זה אמור לעלות?

חלקים מה בדיוק צריך לקנות ושל איזה חברה ?

כמה אמורה לעלות עבודה?

2) מה בדיוק צריך להחליף?

האם צריך להחליף את כל אלה

מתלים קדמיים :בלתי תלוי,קפיצים ספירליים בולמי זעזועים טלסקופיים,מוט מייצב

מתלים אחוריים:סרן פיתול,קפיצים תת רצפתיים,בולמים טלסקופיים

פורסם

אני מאמין שהמחיר יהיה זול יותר עבור הרכב שלך, אבל לפונטו שלי המחיר עבור בולם יחיד קדמי (מהיבואן חלפים של פיאט) הוא 900 ש"ח + 350 עבודה פר בולם.

האם הוחלפו פעם בולמים ו/או קפיצים ברכב? אם לא, רצוי להחליף את הפגומים (כולל הקפיצים). כמובן שמחליפים בזוגות. כלומר, או זוג קדמי, או זוג אחורי, או את כל הרביעיה.

!AWDSOME

• ספונסר פורום
פורסם

להחליף בולמי זעזועים אחרי 140 אלף ק"מ זה טוב ומבורך,רק מה,סביר להניח שהנקישות והרעידות לא יעלמו לאחר ההחלפה שכן הן נובעות ממקור אחר.

בולם זעזועים שסיים את חייו לא גורם לרעידות ובמקרים נדירים יגרום לנקישות,קשה לי להאמין שאצלך ברכב זה המצב.

אורן

פורסם
להחליף בולמי זעזועים אחרי 140 אלף ק"מ זה טוב ומבורך,רק מה,סביר להניח שהנקישות והרעידות לא יעלמו לאחר ההחלפה שכן הן נובעות ממקור אחר.

בולם זעזועים שסיים את חייו לא גורם לרעידות ובמקרים נדירים יגרום לנקישות,קשה לי להאמין שאצלך ברכב זה המצב.

אורן

אז מה יכולה להיות הסיבה ?

מה מחיר לבולם תחליפי KYB ומה מחיר הקפיץ?

• ספונסר פורום
פורסם

מחיר הבולם תוכל לקבל בכל חנו חלפים.

את הקפיץ לא מחליפים.

מה הבעיה? את זה צריך לבדוק על הליפט ולא בניחושים.

אורן

פורסם

דיברתי היום בטלפון אם טורינו ביפו הוא אמר לי 640 ש"ח קדמיים כולל עבודה לפני מע"מ.

480 ש"ח אחוריים כולל עבודה לפני מע"מ.

הבולמים של מונרו. אמר אולי צריך להחליף 2 גומיות מקדימה מחירן 40 ש"ח ליחידה.

האם מונרו חברה איכותית? האם יותר טובה או פחות טובה מKYB?

• תוכן חדש...