Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע התקנתי אגזוז זרימה חופשית של דרגון, עכשיו כשאני נוסע אני שם לב שלאוטו יש הרבה יותר כח בסל"ד נמוך.

לדוגמא, אני נוסע בהילוך שני בסל"ד נמוך יחסית משהו כמו 2000 סל"ד, מהירות 20 קמ"ש, אני לוחץ על הגז פתאום האוטו מזנק, אני הייתי בשוק, בעבר אם הייתי רוצה כזה זינוק הייתי צריך להוריד הילוך ואם לא הייתי מוריד הוא היה מתחיל לטפס לאט ובסל"ד קצת יותר גבוה משהו כמו 2700, הוא היה מתחיל לזוז מהר, גם שמתי לב שהרעש הכי "בס" נוצר בסל"ד נמוך כעת, זאת אומרת שלפי השערתי הזרימה הכי חופשית נעשת בסל"ד נמוך ולכן הזינוק ולאחר מכן כבר מצטבר קצת יותר לחץ. בקיצור למי שהבין מכל הבלבולי מח שלי למה אני מתכוון וחושב שהוא יודע אנא שיביע דעתו.

תומר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לא שיפר שום מומנט.

אלא שיפר תגובת דוושה בדיוק מה שפילטר אויר פתוח עושה במ"ע היניקה (פותח את צוואר הבקבוק שנוצר עקב קופסת האויר המקורית שלא מספקת מספיק אויר עקב מעברי אויר צרים ופתח כניסת אויר צר) האגזוז הפתוח -FREE FLOW מאפשר זרימת גאזים החוצה בחופשיות ולא מעיקה על פעולת המנוע (באגזוז רגיל הגאזים מתעכבים יותר מידי זמן במ"ע הפליטה עקב הדודים והממיר אשר משתיקים ומסננים אותו ומעכבים ע"י כך את יציאתו החוצה)

יש מבין?

קובי

פורסם

יש מבין

וזה גם פחות או יותר מה שהתכוונתי רק שהכוונתי שזה קורה דווקא בסל"ד נמוך וזה מה שהפתיע אותי אז הנחתי שבסל"ד גבוה כבר יש הצטברות יותר גדולה של גזים שבדיוק כמו שאמרת מעיקה על המנוע, למרות שזה נוסע כ"כ יפה גם בסל"ד גבוה רק שעכשיו הסאונד בלתי נסבל בסל"ד גבוה מדי :twisted: בכל אופן תודה קובי. ד"א לא הורדתי ממיר ולא העברתי דרכו צינור ולא כלום הוא מתפקד כמו תמיד.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם
יש מבין

ד"א לא הורדתי ממיר ולא העברתי דרכו צינור ולא כלום הוא מתפקד כמו תמיד.

אל תוריד. גם לי יש האצ'בק97 מנסיון המנוע לא יעבוד לך רציף הטורים יעלו וירדו כל היום.

וגם האוטו יצרוך יותר דלק.

:roll:

קו---------------------------------------

פורסם
יש מבין

אל תוריד. גם לי יש האצ'בק97 מנסיון המנוע לא יעבוד לך רציף הטורים יעלו וירדו כל היום.

מה הקשר בין הסרת ממיר לצריכת דלק?

הממיר חוסם את מערכת הפליטה, והסרתו תגרום להקלה על המנוע,

מדוע צריכה לעלות צריכת הדלק?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
יש מבין

מה הקשר בין הסרת ממיר לצריכת דלק?

הממיר חוסם את מערכת הפליטה, והסרתו תגרום להקלה על המנוע,

מדוע צריכה לעלות צריכת הדלק?

גם אני לא הבנתי מה הקשר לדלק... אולי בגלל שהזרימה שם כ"כ חופשית שאין שום לחץ, אבל זה לא הגיוני, אם המחשב לא מזרים יותר דלק אז לא זורם יותר דלק... לא משנה בלי קשר אני לא יוריד ממיר כי הרעש יזמין כל שוטר ברדיוס קילומטר להוריד אותי מהכביש, הרעש של האגזוז מספיק גם ככה.

פורסם

יש קשר,

אינני יודע איך זה בסיוויק 97, אך בכמה מכוניות מודרניות שמים היצרנים חיישן למדה נוסף על זה שממש בצנרת הפליטה, באיזור הממיר - השולח את נתוניו למחשב הרכב השולט על הזרקת הדלק וכן נוצרות כל הבעיות שדובר עליהן - צריכת דלק גבוהה, טורים לא רציפים.

פורסם

בגלל זה במכוניות מודרניות שמורידים/מעבירים צינור דרך הממיר הקטליטי יש למקם את חיישן הלאמדה בצורה שהיא הכי קרובה לצורת המיקום המקורית של היצרן.

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם

משהוא שתותח בשיפורים באיזור הצפון , אמר לי שכאשר יש חיישן למדה על הממיר , אז פשוט מרוקנים אותו , כלומר שוברים את כל פנים הממיר , או כמו שרליאר אמר להעביר צינור דרך הממיר

1.6 206

פורסם
משהוא שתותח בשיפורים באיזור הצפון , אמר לי שכאשר יש חיישן למדה על הממיר , אז פשוט מרוקנים אותו , כלומר שוברים את כל פנים הממיר , או כמו שרליאר אמר להעביר צינור דרך הממיר

רעיון גאוני שמתאים לגמרי למסורת השיפורים שלכם ידידי היקר...

בתוך הממיר נמצאים חומרים רעילים ומסוכנים מאוד וריקונו לא בטוח ומסוכן לבריאות... ראה הוזהרת...

• תוכן חדש...