Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 307 בעיה גיר אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 307 SW 2004 אם 60K וגר אוטומט לא מחליף טוב כשהרכב קר. הו מחליק כשנכנס לריאשון וגם לשני ולאחר 30 שנייות של נסייה הופיך למצב תקלה בגיר. כשהרכב מתחמם הגיר עבד תקין. המוסך פוג'ו ממלץ שיפוץ גיר במחיר 9000 שח. אני מסתפק אם עולי זה משהו אלאקטרוני. אם לא עולי יש מומכחה גיר שיכול לתקן בפחות. תודה

פורסם

כמובן שעליך לשמוע חוות דעת נוספת ולהיות יותר ענייני ויותר מעורב במה שקורה עם הרכב שלך: מה זאת אומרת "ממליץ על שיפוץ גיר"? האם המוסך התחבר למוח הגיר והבין מהן התקלות הרשומות שם, אם בכלל? אם אכן שמעת חוות דעת נוספת ממוסך מורשה אחר, ואם אכן המוח קרא תקלה שהמומחים מפרשים אותה כשיפוץ גיר או שהגיר יתפגר, לך על זה, כמובן. אבל אל תשפץ במוסך. גש למכון המתמחה בשיפוץ תיבות אוטומטיות (הרי לשם שולח גם המוסך שלך...). כאן בפורום כולם ממליצים על ספי, המנהל מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים בסגולה, פתח תקווה.

הערות ברשותך: יעזור לכולם לעזור לך, אם תציין יותר פרטים על התקלה, אם תציין היכן אתה גר ותיסלח לי, תשתדל לעשות הגהה בפעם הבאה. השגיאות שלך בכתיב פשוט מחרידות.

בהצלחה.

פורסם

קראתי בגוגל (באנגלית) על עידכון תוכנה לגיר, שפותר חלק מהבעיות.

"Automatic Gearbox - Poor Shifting - The AL4 gearbox in the 307 has had some software updates. If you are finding that your gearbox is shifting harshly, a software update may fix this. "

תיבת הילוכים אוטומטית - העברת הילוכים גרועה:

לתיבת ההילוכים AL4 בפיג'ו 307 יצאו כמה עדכוני תוכנה.

אם אתם נתקלים בהעברת הילוכים גרועה (גסה, קשה וכו'...) עדכון תוכנה עשוי לתקן זאת.

8)
פורסם

מחזק את דעתו של אלון ויותר מכך:

אם זה הקילומטרא'ז האמיתי של הרכב הסיכוי שהלך הגיר ונדרש שיפוצו שואף לאפס אחד גדול.

מכיוון שעברה האחריות,הייתי פונה למכון לגירים אוטומטיים ואם תכתוב מהיכן אתה תוכל לקבל הכוונה לבעל מקצוע.

רוב הסיכויים שאכן עדכון תוכנה יפתור את הבעיה או שהבעיה היא אלקטרונית-חשמלית ולא מכאנית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מחזק את דעתו של אלון ויותר מכך:

אם זה הקילומטרא'ז האמיתי של הרכב הסיכוי שהלך הגיר ונדרש שיפוצו שואף לאפס אחד גדול.

מכיוון שעברה האחריות,הייתי פונה למכון לגירים אוטומטיים ואם תכתוב מהיכן אתה תוכל לקבל הכוונה לבעל מקצוע.

רוב הסיכויים שאכן עדכון תוכנה יפתור את הבעיה או שהבעיה היא אלקטרונית-חשמלית ולא מכאנית.

חבל שאתה סתם שואף כל מיני דברים (כמו אפס),

מצטער לאכזב אותך , אבל אני עבדתי בחרבת ליסינג מאוד גדולה , והיתה ללקוח שלי 307 שכאשר היא הגיעה ל50 אלף קילומטר

הגיר החליט שהוא עבד מספיק והוא רוצה קצת זמן מנוחה, הגיר פשוט החליט להשתגע , במקרה הרכב היה עדיין באחריות , אז

פיג'ו עשו טובה והחליפו לגיר משופץ באחריות,

בכל מקרה יש בעיה נוראית עם הגירים האלה, הרבה פעמים צריך להחליף שסתומים בגיר הזה , שאין לי מושג מה זה אומר.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בתחילת דרכם יוצרו עם שסתומים אלקטו-הידראולים של יצרן מסויים, שאובחנו כנסתמים וגורמים לכשל בפעולת הגיר.

היצרן הוציא הוראה טכנית להחליפם לשסתומים של יצרן משנה אחר (בורג-וורנר).

לפותח השרשור - אתה חייב לגשת למכון גירים שיתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה ויבין מה הבעיה.

נדמה לי שהסימפטום שאתה מתאר מטה את הכף לכיוון כשל מכני כלשהו, ייתכן שאכן כשל בבלוק שסתומים, אבל רק בעל מקצוע יוכל לאבחן בוודאות. כל ספקולציה באינטרנט חסרת משמעות.

פורסם

יש סיכוי שהגיר לא תקין, יש סיכוי שהמחשב שמפעיל את הגיר הוא הבעייתי, ויש סיכוי שהמחשב התחיל את הבעיה, והגיר נהרס בגלל זה.

בכל אופן, צריך לבדוק את הבעיה לעומקה ולא לקפוץ למסקנות.

מכה זמן יש לך את הבעיה, ואיך זה התחיל?

• תוכן חדש...