Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בסביבות השעה 5:00 נסעתי בכביש 40 מצומת סירקין לצומת הטייסים.

בעודי פונה ימינה (לכיוון יהוד) ביואיק לה-סייבר (שהגיעה ממול) פנתה שמאלה ודרכינו הצטלבו.

זכות הקדימה הייתה לרכב השני אך פניתי לפניו והוא החל סוגר עליי מאחור כשהוא דוחק אותי לשוליים.

הגברתי מהירות והמשכתי בנסיעה מעט נמרצת לכמה מטרים.

בנוקדה זאת, כשכביש התעקל ימינה, חשך עליי עולמי - זוג שוטרי מתנ"א חסמו את הכביש כשאחד מהם מסמן לי לעצור.

"מה הבעיה, אדוני השוטר?" שאלתי בתום

"מה הבעיה?!" ענה השוטר "הבעיה היא שעוד לא נפתח כאן מסלול המראה!" הוסיף

וקינח במשפט האיום "את הרשיונות, בבקשה"

התגלגלו הדברים וברגע של בילבול פלטתי את המשפט "הוא דחק אותי לשוליים, הגברתי מהירות בשביל להמנע מפגיעה"

באותו הרגע קפץ שוטר נוסף והצהיר "כרגע הודאת בדבר עבירה"

"לא הודתי בכלום" הכרזתי במהרה, אך זה היה כבר מאוחר.

בסופו של עניין, חתמתי על דו"ח הקונס אותי ב500 שקלים ובעבירת התנועה מס' 05721 - עקיפה מימין

מספר נקודות לסיכום:

• מנקודת המבט של השוטרים לא היה ניתן לראות את הצומת עצמה
  • כשנוצר קשר עין עם השוטרים במחסום ביואיק הייתה מאחוריי
  • השוטר שסימן לי לעצור טען כי נבהל מהמהירות שבה התקרבתי למחסום וכמעט ששלף עליי את נשקו
  • השוטר השני הודה כי הרעש של הרכב שיחק תפקיד גם כן (אני נוסע עם ראם-איר)
  • השוטרים טענו ללא ספק שאני נהג "של ספורט"
  • במעמד כתיבת הדו"ח אחד השוטרים התווכח איתי ש"חרדל" זה לא שם של צבע אלא שם של אוכל, לכן הוא כתב "זהב"

אני בטוח ללא צל של ספק שהשוטרים לא ראו אותי מבצע שום עבירה והוכחה לכך היא שבדו"ח נכתב "עקיפה מימין" ולא "אי מתן זכות קדימה" למשל.

רציתי לדעת האם העבירה נכללת ברשימת העבירות החמורות לנהג החדש, כלומר, האם בעט חידוש הרשיון (יוני) אשאר נהג חדש לשנתיים נוספות?

במידה וכן, אהיה מעוניין להשפט, בהתחשב בזה שאני מגיעה עם מצגת ותרשימים, מה הסיכויים שלי לזכות ומה אני מסכן?

אם יש דברים נוספים שאתם רוצים להוסיף אז בבקשה, אני צמא לכל פיסת מידע.

תודה רבה,

ניב.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

כל עוד השוטר לא היה עם מד חוקי למדידת מהירות, כל נסיעה במקביל לרכב באותה מהירות לא מתקבלת והיא אינה תקינה.

עד כמה שאני מכירה את הכביש (אם אנו מתכוונים לאותו קטע כביש) יש שני נתיבים לאותו כיוון, הגעת מפ"ת פנית ימינה, ונשארת בימין,הוא לעומת זאת פנה מכיוון נתבג לכיוון יהוד ונסע בשמאל.

משהו כאן לא מסתדר לי כל כך. :?:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1. קח איתך מצלמת ווידאו/סטילס/פפרצי, תצלם הכל, תעלה את המקום המדובר מ-Google Earth, תשרטט את המקומות של המכוניות, איפה אתה עמדת, איפה הביואיק, ואיפה הניידת, ואם אתה יכול לשלב את זה במצגת עם תמונות סטילס מהמקום, ולהראות מאיפה השוטרים ראו אותך.

2. עצם העובדה שהיתה שם מכוניות, תאשים אותה בביצוע פיגוע טרוריסטי, בהתפרעות בכביש, בהפרעה לך, הנהג כמעט ריסק אותך/זרקו עליך בקבוקי בירה/זגזג.

3. השוטר פעל במחסום שנמצא על כביש של טייסים, למה הוא ציפה כשהוא משחק אותה רמבו?

4. אין לי מושג מה להגיד על הסעיף הזה, אבל תנסה להגיד שאם היה מדובר ברכב/גי'פ יוקרתי הוא לא היה מתקרב אליו ונטפל רק ל"עניים"

5. לפעמים מה שנכון נכון :evil:

6. אם השוטר היה חכם, הוא לא היה שוטר. :roll::roll::roll:

----

פורסם

בכל העניין היו מעורבים שלושה גורמים:

• אני
  • הביואיק
  • המחסום

מצורף תרשים.

תודה למגיבים.

labudamin.jpg

פורסם

כמו שחשבתי, אתה נסעת בימין מההתחלה :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הביואיק הייתה צריכה לפנות לנתיב השמאלי בכיוון התנועה בדרך הזאת.

אתה נכנסת בנתיב הימני.

אני לא רואה על פניו, לפי התרשים שלך, עילה כלשהי לדו"ח (בטח שלא היה להם ממל"ז ולא נמדדה מהירות).

אתה יכול לטעון שנכנסת לנתיב האצה לפני שהביואיק סיימה בכלל את הפניה והכניסה לנתיב ואז גם אין כאן עקיפה מימין.

פורסם

חבורה של אוכלי חינם מתנ"א.במקום לתפוס את החארות הרציניים שעושים את הבלאגן בכביש נטפלים את הקורבן בסוף!!:evil:

הם תמיד יעדיפו לעצור ולדפוק את האדם הישר המסכן ששכח לאותת ברבע לשמונה בדרך לעבודה שהוא ממהר ולא את העבריינים האמיתיים שנוהגים כמו מטורפים!

אני זוכר שהייתי חייל קיבלתי דוח בבוקר 250 שקל משוטרת על עבירה פעוטה ביותר בדרך לבסיס שמיהרתי.בלי בושה היא אמרה שאם אני ארצה אני אוכל לבטל את הדו"ח אבל היא רשמה גיליון שלם של 15 שורות על כל הדוח על עבירה מסכנה ועיכבה אותה במשך חצי שעה וכמט נשפטתי על האיחור הזה.תמיד שנאתי ותמיד אשנא את משטרת התנועה אלו הטיפוסים הכי רעים ומגעילים.

פותח השרשור אני מזדהה איתך לחלוטין!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אתה תמיד יכול ללכת למשפט ולטעון שהיית בנתיב האצה ולכן האצת על מנת להשתלב בתנועה במהירות הנסיעה.

למיטב ידיעתי, עקיפה מימין לא נמצאת ברשימת העבירות בגינן מאריכים את תקופת הנהג חדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה בטוח שלא רואים את הצומת מבחינה טופוגרפית? אכן יש עיקול, אבל אם בשולי הכביש יש מישור, עדיין ניתן לראות את הצומת ואת כל קטע הנסיעה, ולכן סביר שראו את נסיעתך. בחן את המצב משני צידי המחסום, כיוון שזוויות הראיה שונות.

רוצה להיות בטוח, גש למקום שנית ובדוק מה רואים בפועל.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יכול להיות שהמחסום מוקם מעט יותר רחוק מהיכן שציירתי.

בכל מקרה, עברתי שם היום שוב ובודאות לא רואים את הצומת עקב העצים שמסתירים,

מה גם שנלכדתי לפני הזריחה.

האינטרס שלי הוא להשפט בתקופה בה כבר לא אהיה "נהג חדש" (חודש יוני)

במידה ואני שולח בקשה להשפט בתאריך האפשרי האחרון (עוד 90 יום)

מה הסבירות שאזומן למשפט תוך יותר משלושה-ארבעה חודשים?

הפקידה של משטרת התנועה טוענת שאשפט תוך חודש.

סמל הסעיף הוא 2429 ולא כמו שציינתי.

זה אומר נהיגה בחוסר זהירות

מספר הנקודות שנזקפו לזכותי הן 6

לאיפה אני ממשיך?

פורסם

למיטב זכרוני, לאחר פנייה ימינה מכביש 40 בצומת הטייסים נכנסים ישירות לתוך מסלול השתלבות. מאידך, כאשר פונים שמאלה (מכיוונה של הביואיק) ישנם 2 נתיבים לפנייה. ולכן - ייתכן שהביואיק פנתה מהנתיב הימני יותר, מה שאומר שההשתלבות שלך לתוך המסלול שלה הייתה לא תקינה. וזאת - מאחר ובמסלול ההשתלבות זכות הקדימה היא לרכב שנוסע בנתיב שאליו משתלבים.

למיטב הבנתי את הסיטואציה, ובהנחה שהביואיק פנתה מהנתיב הימני (היינו מכביש 40 מכיוון נתב"ג שמאלה לכיוון יהוד) - האשמה רובצת לפתחך.

---

פורסם

האם אתה יכול לפרט מה הוא כתב בפירוט ולא רק את הסמל ושם העבירה ?

קצת קשה להתייחס כשמדובר ב"חוסר זהירות" מבלי לקרוא את הפרוטוקול והפרטים שהובילו למסקנה ולדו"ח

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...