Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפשרות להפוך את הגיר רובוטי הרגיל של הטויוטה החדשה לגיר DSG ? ואם כן זה אמור להיות מסובך או שפשוט מוסיפים עוד קלאץ'?

פורסם

בוא נגיד ככה, שעדיף לך למכור את הטויוטה ולקנות רכב שזה מגיע שם בילט-אין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי תשובה לשאלה.

אבל אם תצליח להפוך את הגיר של טויוטה ל DSG .

אני מחפש להוסיף, מנוע חשמלי מאחור, להנעת הגלגלים האחוריים.

ואולי תמצא לי פיתרון ( בתשלום כמובן )

אז בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין שום אפשרות טכנית להסב גיר רובוטי רגיל ל DSG, כיוון שהמבנה הפנימי שלהם שונה לחלוטין.

גיר DSG הוא, בהפשטה, שני גירים נפרדים, עם מצמדים נפרדים. בעת שאחד מחובר, השני מנותק ומשלב את ההילוך הבא. החלפת הילוך מתבצעת ע"י ניתוק מצמד של הגיר המשולב, וחיבור המצמד של הגיר השני.

גיר רובוטי, להבדיל, הוא גיר רגיל לחלוטין בו הנעת מוט ההילוכים (בעצם המזלגות שמוט ההילוכים מניע בגיר רגיל) מבוצעת ע"י בוכנות הידראוליות מפוקחות מחשב.

פורסם

רק לציין ש-DSG זה שם כולל לגיר רובוטי עם 2 קלאצ'ים נפרדים תוצרת קונצרן VW.

הגיר הוא ממשפחת הגירים הרובוטיים כפולי המצמדים (כדוגמת SMG בב.מ.וו).

השאלה שצריכה להישאל היא האם אפשר להפוך את הגיר הרובוטי עם מצמד חשמלי יחיד שבטויטה לכזה עם 2 מצמדים נפרדים?!

התשובה כמובן היא לא (ראה תגובותו של ארנון).

פורסם

הSMG הוא רובוטי סטנדרטי, עם מצמד אחד, ונזנח בימים אלו לטובת כפול-מצמדים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תמכור את הקורולה ותקנה VAG.

כך תרוויח פעמיים גם גיר DSG וגם אוטו יותר טוב. :idea:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
הSMG הוא רובוטי סטנדרטי, עם מצמד אחד, ונזנח בימים אלו לטובת כפול-מצמדים.

אני כמעט בטוח שה-SMG 2 וה-SMG 3 (בעלי 7 הילוכים, הראשון גם נמצא ב-M6 החדשה) הם כפולי מצמדים.

ה-SMG דור ראשון (6 הילוכים) אכן היה בעל מצמד יחיד.

• תוכן חדש...