Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל ניסיון רב ביבוא סטריאו לרכב מארה"ב (דרך כל הצינורות... )

בעבר כשהבאתי את המותג קלריון הייתה מובנית בו האפשרות להעביר לתדרים "אירופאים" (0.05 )

כיום עושה רושם שהתכונה בוטלה.

ברצוני לברר האם מישהו מכם, בעלי הניסיון (האמיתי), יודע/שמע על פיתרון אפשרי ?

האם אצל ס.ג אלקטרוניקה (היבואן) ניתן לעשות המרה שכזו וכמה היא עולה ?

האם ידוע לכם על פירמות רציניות שבהם מובנית האפשרות ?

...CASKA for life

פורסם
באלפיין אתה יכול לשנות את התדרים דרך התפריט.

תבדוק את זה. כי אני זוכר שקראתי בשרשור. שביטלו את הפונקציה! אז תברר את זה שוב.

ותריץ חיפוש בנושא. זה נטחן לאבק כבר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
באלפיין אתה יכול לשנות את התדרים דרך התפריט.

תבדוק את זה. כי אני זוכר שקראתי בשרשור. שביטלו את הפונקציה! אז תברר את זה שוב.

ותריץ חיפוש בנושא. זה נטחן לאבק כבר

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

מנהלים. בבקשה למחוק הודעה קודמת (כפולה)

ואתה אולי לא יודע. אפשר לבצע שינויים מינוריים בין דגם של שנה לשנה ושהוא עדיין יהיה אותו דגם!

אז אני מציע לברר את הנושא לעומק.

פורסם

אני כיילתי לפני כבערך שנה את הקלריון שלי (855) לתדרים אירופאיים אצל א.ג אלקטרוניקה ברמת השרון במחיר של כ-300 ש"ח.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...