Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 רמקולים אחוריים 250W

2 טוויטרים 250W

של פיוניר

אני יודע שחסר לי סאב אז אני הולך לקנות את הKicker CVR12

מה לגבי מגבר טוב?

מה זה קרוסים? אני צריך את זה?

מה עם רמקולים קדמיים? שווה לקנות?

מה עם כבלים וכל השטויות האלה?

מאיפה אפשר לקנות גרילים לרמוקלים?

מאיפה קונים את הבד הסינטטי הזה שעוטפים איתו את התיבה של הסאב?

ועוד שאלה:

האם זה קשה לעשות בידוד באוטו?

זרקו הצעות בלי תקציב אבל לא להסחף..אני קונה את הדברים בערך בחצי מחיר

פורסם

ואוו.. הכול מההתחלה!

חברי אולי עדיף להריץ לך חיפוש בפורום וללמוד קצת יותר על הכול וככה יהיה הרבה יותר קל ומובן !

בהמון אהבה פשוט להסביר על כל פריט למה ואיך זה סתם מיותר כרגע אחרי שקצת תכיר תפורום ותציץ בכמה וכמה הודעות אני מאמין שתיהיה הרבה יותר מוכן ותבין את הנושא!

ואז... בכיף ובשמחה נעזור לך ונייעץ לגבי פריטים וכ"ו

:roll:

פורסם
יש לי 2 רמקולים אחוריים 250W

2 טוויטרים 250W

של פיוניר

אני יודע שחסר לי סאב אז אני הולך לקנות את הKicker CVR12

מה לגבי מגבר טוב?

מה זה קרוסים? אני צריך את זה?

מה עם רמקולים קדמיים? שווה לקנות?

מה עם כבלים וכל השטויות האלה?

מאיפה אפשר לקנות גרילים לרמוקלים?

מאיפה קונים את הבד הסינטטי הזה שעוטפים איתו את התיבה של הסאב?

ועוד שאלה:

האם זה קשה לעשות בידוד באוטו?

זרקו הצעות בלי תקציב אבל לא להסחף..אני קונה את הדברים בערך בחצי מחיר

חבר אתה נופל למים ואתה לא יודע לישחות תזהר אם התחביב הזה. אבל אם אתה מבקש אז אל תגיד שאנחנו אשמים שניכנסתה בתוך המחלה הזאת או קי? :lol:

יש לך הרבה שאלות וכדאי להבין אותם צריך הרבה זמן כוח כסף ורצון. ובפורום בטוח יש תשובות.

אבל בקצרה יש סכמה אחד או לתמיד שהיא הכי פשוטה.

מערכת זה, רדיו+מגבר+רמקול. איפה צריך ליהיות רמקול? איפה נימצאת הטלוויזיה שלך בבית? לאיזה כיוון פונים העניים? לאותו כיוון כימעט פונה האוזן שלך! חוטים...? זה סיפור מסובח יותר. קרוסים?? זה עוד יותר מסובח. אבל מה אני יגיד שקרוסים אתה צריך 100% כי גם רמקול שהוא נירא לך בלי קרוס , לו גם יש קרוס. הוא פשוט וקטן שעליו אתה לא שם לב. ולזה יש סיבה גם. וזה לא במילה אחד ולא ב 100 מילים זה הרבה סיפורים שצריך לילמוד כמו בבית ספר. ליקרוא ספרים. הפורום הזה זה ספר אחד גדול שבו יש טאוריה וגם פרקטיקה :-).

אם יש עוד שאלות אני פה. עוד איזה רבע שעה.

פורסם

עזבו מה שרשמתי

פשוט תנו לי שם של מגבר טוב שיתאים ל:

סאב Kicker CVR12

2 רמקולים פיוניר 250W

2 טויטרים 250W פיוניר

ותנו לי שמות של הקרוסים האלה שצריך ואני ידאג לשאר אוקי?

פורסם

הכל ברוח טובה כן?

לך למתקין אבל לפני שאתה קונה משהו, תבוא לשאול האם זה בסדר. כי לא תמיד אתה צריך קרוסים והמתקין דווקה ימליץ עליו טוב מאוד כי כבר לא קונים אותם שנתיים ו זה מסט קומפוננט אחר. קומפוננט זה המילה הכי מסובחת בנתיים.

הכל ברוח טובה תאמין לי.

תבקש ממנו מגבר טוב של חברה מוכרת יכול לעלות של איזה 1200-1500ש"ח. סט רמקולים ב איזה 500-1000 ש"ח ו סאב חמוד ב אזור ה 1000-1500 ש"ח. סה"כ זה 4000 אאה + רדיו דיסק ב איזה 800-1300 ש"ח זה4500 עד 5500! זאת מערכת ברמה בסיסית אך כבר בכיוון של מערכת טובה ופוטנציאל. והתקנה...

• תוכן חדש...