Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר לגלות סוג דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
^

יש לך סימוכין ? או מישהו אחר יכול לאמת ?

פשוט כל פעם שאני מתדלק אני מתעקב לכמה דקות כדי להריח את הריח הנפלא של הדלק :]

מהרחה של 1-2 שניות באופן חד-פעמי לא אמור לקרות כלום.

לא צריך לתקוע את הנחיר בבקבוק, קצת מעליו מספיק בהחלט.

עובדי תחנות דלק נושמים במשך יום אויר מהול באדי דלק הרבה יותר זמן, גם זה לא בריא.

)

לא בריא להריח את האדים לכן מניחים את הפיה ומתרחקים מפתח מילוי הדלק.

תשתדל לא לקרב את הפנים בצורה מכוונת כדי להריח את האדים. :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אוקטן לא בהכרח מראה כמה הבנזין נקי יותר.

אוקטן מראה עד כמה הבנזין עמיד בפני פיצוץ מוקדם. ככל שהמספר גבוהה יותר, כך הפיצוץ מאוחר יותר.

(במילים פשוטות - עד כמה הוא רגיש ונדלק מהר יותר)

מי שמכיר את בנזין המטוסים, יודע שלמרות שהוא באוקטן גבוה יותר, אם תזרוק סיגריה לתוכו, היא לא תצית אש, אלא תכבה. לעומת זאת אם תזרוק סיגריה בוערת לבנזין 96, האש תתפרץ עוד לפני שהסיגריה תגיע לרצפה, פשוט האדים יתחילו את הבעירה.

ככל שהאקטן גבוה יותר, כך נדרש יחס דחיסה גבוה יותר מהמנוע. מה שאומר שהבנזין שהמנוע זקוק לו, מותאם ליחס הדחיסה שהוא מסוגל לייצר.

תשובה נכונה

אני זוכר שהייתי בטכני בחיל האויר מילאתי דלק כזה ברכב של חבר .

ביצענו כיוון הדלקה מחדש כי היה שיונוי גדול.

לאחר כמה מטרים המנוע כבה .

ירון מאיר

פורסם

מאיפה הגעתם למסקנה הזאת שאין 96? אני מתדלק 96 משהו כמו חצי שנה ולא נתקלתי בתחנה שאין להם.

עריכה - קראתי את הלינק לYnet. כנראה שאני לא מעודכן. איזה באסה!!

עד שהסברת בפירוט הייתי בטוח שמדובר בדלקיה של צה"ל או משהו. אם זה בנזין לניקוי אני לא חושב שהייתי משתמש בזה באוטו. ובכמויות שיצדיקו את המאמץ בטח כבר ישימו לב שזה נגמר מהר.

• תוכן חדש...