Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש לי מגבר פולס אודיו 4400 100 RMS לערוץ עם גישור זה יוצא ביחד הכל 480 RMS ויש לי כבל 8 גייג' אחד עד הבגאז' שאותו אני מפצל בבגאז' לכל מגבר בניפרד (המגבר השני זה קונקורד 500W מוציא מש'ו כמו 50 RMS).

הבנתי שכבל 8 גייג' יכל להעביר עד 500W RMS ומה שקורא שהרמקולים הנוספים לוקחים מהמגבר 40 RMS (מהקונקורד) ז"א שמה שיוצא זה שהכבל צריך להעביר 560 RMS.

אז השאלה היא האם אני יכל להישאר עם הכבל או שאני ממש חייב להחליף ל4 גייג'? כי גם זה גבולי מבחינת RMS וגם מבחינת תקציב אין לי כל כך מה לעשות..זה כזה נורא?

תודה לעוזרים.

פורסם

סליחה על התגובה הישירה

אניני מבין מהיכן אתה לוקח את כל האינפרמציות האלו

כשמגבר PULSE AUDIO ייצר לך 100*4 RMS אני ירכב על חמור בתלבושת של דון קישוט בכל רחבי תל אביב

המגברים הנ"ל גם הפולס וגם הקונקורד הם מגברים סיניים פשוטים שברמה הממוצעת הם אולי נותנים תמורה טובה למחירם אך בל ניסחף בוואטים, יש גבול.

מעבר לכך בגדול עדיף כבל 4 גיי"ג דרך בלוק מפצל ולצאת לכל מגבר בכבל 8 גיי"ג

אבל גם הכבל שיש לך דרך בלוק מפצל יהיה מספיק טוב

ועזוב חישובים מפחידים למינהם ואל תקח את מה שרשום על המגברים כנכון

הדבר הנכון הוא באמת לפנות לפורום כמו שעשית ולקבל המלצות מאנשי פורום על סמך ניסיון

בהצלחה בהתקנה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

כן זה ברור שבמגברים הללו ההצהרות ממש לא אמינות וזאת הסיבה שאני שואל את השאלה..אני רק טיפה מתלבט כי בכל זאת סיני סיני אבל ה4400 מספק הרבה כח. אבל תודה עזרת לי לגבש דעה.

• תוכן חדש...