Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פיאסטה 2000 CLX ואני רוצה להחליף מים ושמן ורציתי לדעת האם יש משהו מיוחד שצריך לדעת כי קראתי כאן בחיפוש בנושאים הנ"ל כי בנוגע לחלפת מים יש כל מיני פתחי אויר שצריך לפתוח לצורך ריקון המים ואח"כ צריך לסגור במהלך המילוי מחדש. כמו כן בנוגע להחלפת שמן ראיתי כי מישהו רשם שצריך להחליף איזו גומיה כל מתי שמחליפים שמן.

הערה: מה שקראתי בפורום היה לא בנוגע לפורד פיאסטה אלא בנוגע לפיג'ו.

רציתי לדעת האם למישהו יש מושג בנוגע לפורד פיאסטה האם גם צריך לעשות את כל הדברים הללו או דברים אחרים.

אני חשבתי שבכדי להחליף שמן כל מה שצריך לעשות, זה לפתוח את הפקק מתחת לאוטו, לתת לשמן לצאת אח"כ לפרק את המסנן שמן ולבסוף להרכיב מסנן חדש, לסגור את הפקק ולמלא שמן.

וכנ"ל לגבי מים חשבתי פשוט לרוקן את המיכל מים ע"י פירוק שלו ומילוי מחדש במים ירוקים.

אשמח לקבל פידבק אני לא רצה לעשות בטעות נזק.

פורסם

שלום רב!

חיפוש נותן המון!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=178994

במידה ופקק לריקון השמן בא עם שייבה, מומלץ להצטייד עם השייבה, לפני פירוק הפקק, ולקנות אותו יחד עם שמן המנוע ומסנן השמן.

בברכה

צביקה

ועוד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174970

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה על הלינק אבל אני עדיין לא הבנתי האם בכדי לרוקן את המים מספיק לפרק את המיכל מים ולהוריד את הצינור לגובה הקרקע ואז כל המים ייצאו או שצריך לעשות משהו אחר כמו כן הדגם שלי טיפה שונה (2000 ולא 1997) האם גם בו אין שום ניקוז של אוויר?

והאם הדרך פעולה שהצגתי להחלפת השמן היא בסדר?

תודה מראש

דרך אגב אני בהחלט עושה חיפוש וזה בד"כ מאד עוזר אבל לפעמים אני לא לגמרי סגור לגבי הפתרון ב-100%

פורסם

שלום רב!

90 אחוז ממי הקירור, יתרוקנו עם פירוק צינור תחתון וריקון מיכל העבוי, כמות מסוימת תשאר קרוב לוודאי, ברדיאטור החימום,

התנעת הרכב למשך מספר שניות , תרוקן קרוב לוודאי, את היתרה.

יש לקרוא בעיון את דברי דוד מזר בבקשר לניקוז אוויר בפיאסטה.

לא ציינת באם יש ברשות מי קירור ובאיזה תוצרת, מומלץ מי קירור מתוצרת פרסטון, בצבע ירוק.

בנוגע לשמן, מומלץ להשתמש במסנן שמן מקורי מתוצרת מוטוקרפט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כרגע אין לי מים ירוקים אבל אני הולך לקנות מחר בבוקר, דרך אגב אני מקבל את העצה שלך ואקנה פילטר שמן של Motorcraft לגבי הפילטר אוויר אני חושב שאקנה חלופי בכל זאת כי המקורי מאד יקר בצורה מוגזמת לעומת החליפי ונראה לי שמצתים ופילטר שמן הרבה יותר קריטי שיהיו מקוריים.

פורסם

קניתי מים ירוקים כמו שצביקה המליץ (Prestone זה מיכל בצבע צהוב) ורציתי לדעת האם גלון מספיק או שיהיה חסר לי נוזל קירור וכדאי לקנות עוד מיכל, בנוסף שכחתי לשאול האם קריטי לרוקן את כל המים כלומר להניע את האוטו לכמה שניות בכדי שכל המים ייצאו או שמספיק שרק 90% ייצאו.

• תוכן חדש...