Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב פיוניר 1200 מחובר למגבר JBL 75.4 עם תיבה אטומה

התחיל לפני חודשיים לעשות רעש פשוט מפחיד מבפנים קצת פחות שומעים אבל שפותחים תפאגז אתה חושב שהסאב בוכה

זה רעש כזה של משהו משוחרר אוייר חזק כזה אז הלכתי למתקין שהתקנתי הוא אמר שאין אחריות על התיבה אבל הוא אמר שפשוט יש חור בתיבה וצריך לשים מבפנים שוב הכל סיליקון

עשיתי את זה פוצצתי אותה בסיליקון ועדיין הרעש ממשיך

מה זה יכול להיות?

פורסם

תגיד מי המתקין שנדע להיזהר בעתיד

נשמע כמו "הלך לעולמו" לפעמים זה קורה בשלבים שהסאב פשוט מתחיל בחרחורים וצקצוקי מוות ויכול גם להמשיך לנגן כך תקופה אבל שוב אני אומר נשמע כמו סוף הדרך שלו

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

יש מצב שהגברת אותו יותר מדיי ( גם בהגברה וגם בווליום ) עד שהוא עבר את ה Xmas שלו , לא יודע איך להסביר מה זה בעיברית ... בכל מקרא , אין דרך חזרה מזה , וזה קורה כל הזמן בסאבים של הסדרה הזאת של JBL

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

נשמע כמו שילוב של מתקין גרוע עם סאב גרוע בתיבה גרועה ולא מתאימה.

אני מניח שה"באסבוסט" מופעל במגבר, בHU מופעל הLOUD ובאקולייזר אם יש הסאב עוד דחוף כמה שיותר למעלה, תוסיף לזה גיין פתוח יותר מידי ותיבה שבטח לא מתאימה באמת לסאב הזה ומה קיבלת?

גסיסה איטית וכואבת של הסאב וופר שלך.

סאב וופר לא סתם ככה הולך לעולמו, משהו גרם לזה לקרות - זה לא "אבטיח" כמו שכבר יצא לי לשמוע מפה של כמה מתקינים ואם זה כן אבטיח אז זה אבטיח מאוד יקר - חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...