Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במוסך (החלפתי צינור נשם ויניקה) בנוסף ביקשתי מהמוסכניק שיבדוק נזילות וכל מיני פגעים מכיוון שאני מתכוון למכור את האוטו, לטענתו יש נזילת שמן מהאטם ראש מנוע וצריך לפתוח לו ראש מנוע כדי לסדר את זה.

האם יש אמת בדבריו או שיש דרך פשוטה וזולה יותר לסדר את הגזירה?

פורסם

מכיוון שמדובר בפולו קלאסיק שנת יצור 97, אך לא ציינת האם הרכב מאבד שמן בצןרה מסיבית, ומכיוון שהרכב חדש יחסית, ומכיוון שאין תמונה של הנזילה, אני מניח שהנזילה היא מאטם מכ=סה שסתומים, ואין כלל צורך לפרק ררש מנוע לשם כך, ועלות החלפת האטם, ושטיפת האזור לשם בדיקה חוזרת היא זניחה, בצע זאת וחזור לעדכן בפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בהמשך לדבריו של צביקה קבל תמונה של מנוע, VAG שנוזל בו האטם מכסה שסתומים.

תעלה תמונה של המנוע שלך ממקום הנזילה. אם הראש מלא בשמן כנראה שזה מהאטם מכסה שסתומים.

התחלה נוזל.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אם תוכל לעלות תמונה זה היהי הכי טוב.

בגדול זה נראה הגיוני שזה מהאטם מכסה שסתומים, אם זונל לתוך שרוול הפלאג .

האם הפלאגים אצלך מסודרים כמו אצלי?

או שהם ממוקמים בחלק הכי עליון של המנוע? ממש על המכסה שסתומים? (שאז זה אומר שכנראה מאחת הגומיות שאוטמת בין מכסה השסתומים לפלאג יש נזילה)

תנסה לעלות תמונה של המנוע שלך עם מיקום, הנזילה זה יעזור ממש.

פורסם

תודה על התגובות, מחר אני אלך למוסך מטעמי שאני בטוח שלא ינסה לעשות עליי קופה שיבדוק ואם צריך גם יתקן את זה

בוא נחזיק אצבעות שזה לא ראש מנוע

פורסם
אם תוכל לעלות תמונה זה היהי הכי טוב.

בגדול זה נראה הגיוני שזה מהאטם מכסה שסתומים, אם זונל לתוך שרוול הפלאג .

האם הפלאגים אצלך מסודרים כמו אצלי?

או שהם ממוקמים בחלק הכי עליון של המנוע? ממש על המכסה שסתומים? (שאז זה אומר שכנראה מאחת הגומיות שאוטמת בין מכסה השסתומים לפלאג יש נזילה)

תנסה לעלות תמונה של המנוע שלך עם מיקום, הנזילה זה יעזור ממש.

קצת קשה להביא תמונה שאין מצלמה :\

הפלאגים שלי בחלק הכי עליון ואת האמת רק בפלאג אחד יש נזילה

זאת אומרת ש-3 מהם יבשים לחלוטין

הנזילה היא לא מתוך השרוול בפנים עמוק אלא מלמעלה יורד מטפטף קצת...

פורסם

הגומיה של המכסה שסתומים, שאוטמת בין הפלאג לבית שסתומים כנראה שדולפת.

יש להחליף אותה יחד עם כל ארבעת הגומיות+ האטם מכסה שסתומים.

קבל קישור

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.miata.net/garage/valvecover/4.jpg&imgrefurl=http://www.miata.net/garage/valvecover/index.html&h=413&w=350&sz=54&hl=iw&start=69&um=1&tbnid=dkLo_at9_pzIXM:&tbnh=125&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dgasket%2Bcover%26start%3D54%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN

• תוכן חדש...